Ansvarlighed

Som virksomhed føler vi et ansvar over for vores fælles klode, og arbejder aktivt med at reducere vores klimaaftryk gennem forskellige tiltag.

Vi tror på, at alle indsatser, store som små, er vigtige i det samlede regnskab. Vi må alle starte et sted. Herunder kan du se, hvad vi som virksomhed blandt andet gør, for at reducere klimaaftrykket.

Emballage

I øjeblikket arbejder vi med vores emballage, hvor vi blandt andet ønsker at fjerne al plast i emballagen.

De elementer vi tidligere har pakket i plast, bliver fremadrettet pakket i bionedbrydelige poser.

Derudover bruger vi brun pap til vores produkter med et minimalt tryk på æskerne, og går derfor fra at trykke med fuld-farve på vores æsker. Du vil derfor opleve et helt andet udtryk, når du i fremtiden ser en æske med en lampe fra ANTIDARK.

Code of Conduct

Vi stiller krav til vores produktion og sørger for, at vores leverandører lever op til vores Code of Conduct. 
Udover at vi i vores Code of Conduct definerer etiske principper og retningslinjer for at sikre, at vi i vores produktion handler i overensstemmelse med loven og respekterer menneskerettigheder, fremmer det miljøbevidstheden ved at vi fastsætter retningslinjer for miljømæssige hensyn.  

Miljøtillæg

Der stilles flere krav til os som virksomhed, og flere tillæg bliver pålagt os, for at vi alle kan være med til at passe på miljøet.
Der er kommet flere tillæg, når det gælder fragt, som rammer vores speditører og falder tilbage på os. Den vej hjælper vi også med at bidrage i form fragttillæg. En lille del af disse omkostninger lægger vi også på vores modtagne ordrer og har derfor indført et lille miljøtillæg på 0,4%.

Verdensmålene

Læs mere herunder, hvordan vi blandt andet arbejder med verdensmålene.

Læs om vores arbejde med verdensmål 12 verdensmål 7 verdensmål 3

Verdensmål 3 - Trivsel og sundhed

Lys har en dokumenteret* effekt på vores trivsel og velvære. Ikke bare en lille effekt, men en rigtig stor betydning.

Hvis vi opholder os i det rette lys igennem dagen, så producerer vores hjerne en række hormoner, der skaber balance i mellem appetit, søvn velbehag mv. 

Som lyseksperter, har vi viden og erfaring omkring, hvordan man skaber den rette belysning til forskellige rum og situationer. Særligt i kontormiljøer, er det rette lys vigtigt og kan modvirke ubehag, som ondt i hovedet og træthed, der påvirker arbejdsdagen negativt.

 

Verdensmål 7 - Bæredygtig energi

ANTIDARK DESIGNLINE Tube Pro_white white

Spar på energien med LED

LED belysning er langt mere energi effektivt end traditionelle lyskilder. Det giver mulighed for at spare på elregningen, men også mindske udladningen af CO2. 

I vores lamper med integreret lys, bruger vi derfor LED som lyskilder. 

Vi arbejder hele tiden mod, at effektivisere vores lyskilder, så de bruger lavere watt, men stadig giver samme lys udbytte.

Verdensmål 12 - Ansvarligt forbrug og produktion

Forlænge levetiden på produkter

I vores designfase lægger vi stor vægt på, at skabe lamper af høj kvalitet med lang holdbarhed, men som også kan indgå i en cirkulær proces. Dette gør vi ved at designe lamper, der nemt kan skilles ad, så enkelte komponenter kan udskiftes eller genbruges.

I vores lamper med integreret LED, er designet lavet, så chip og driver kan udskiftes efter endt levetid.

Som et nyt tiltag tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi efter 5 år, udskifter chip og driver i lamper med integreret LED ved projektbelysning. For os er det vigtigt, at vores lamper har en så lang levetid som muligt, for at mindske spild af ressourcer.

*kontakt os for mere information og dokumentation.