Dot Outdoor

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Dot Outdoor – Skulpturel udendørslampe med justerbar funktion

Dot Outdoor er en smuk udendørslampe, der kombinerer form og funktion på en elegant måde. Lampen er inspireret af vores populære væglampe, Dot, og har samme skulpturelle udtryk og charme.

Med sin diffuse og behagelige belysning er Dot Outdoor perfekt til at skabe stemning i ethvert udendørs miljø. Den elegante udendørslampe vil tilføje en hyggelig og imødekommende atmosfære på terrassen, ved indgangspartiet eller rundt om huset.

 

Design og funktionalitet

Dot Outdoor er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er yderst holdbar. Du kan derfor være sikker på at have glæde af denne udendørslampe i mange år.

Lampen er lavet af aluminium og kommer med en indbygget LED lyskilde, der er integreret i skærmens ydre del, som både kan vippe opad samt drejes. Det giver dig mulighed for at skabe den ønskede belysning og ændre lampens udtryk, så den passer til dine personlige præferencer.

Den smarte vippe- og drejefunktion gør Dot Outdoor til mere end bare en lampe – den bliver en del af din udendørs indretning og skaber et unikt visuelt element. Derudover er lampen dæmpbar, så du let kan tilpasse lysstyrken til behov og stemning.

 

Tekniske specifikationer

Mål: Ø:17cm. D:11.5cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du kan downloade herover.

DOT Outdoor

Dot Outdoor LED 3000K – Black