Downlight ONESoft

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Indbyningsspot med minimal blænding

Med Downlight ONESoft Indbygningsspot får du ikke kun en praktisk og effektiv belysningsløsning, men også et elegant og diskret resultat.

Downlight ONESoft er et alsidigt indbygningsspot, der imødekommer alle dine belysningsbehov og er ideelt til en bred vifte af projekter og renoveringer. Med dens dybt indbyggede LED, er du sikret  minimal blænding og har mulighed for at skabe et behageligt lysmiljø i hele din bolig.

 

Design og funktionalitet

Det minimalistiske design gør Downlight ONESoft til et godt valg af indbygningsspot, uanset om du ønsker at belyse din stue, gang, køkken eller soveværelse. Downlight ONESoft indbygningsspot er også IP44-klassificeret, hvilket gør den egnet til anvendelse i fugtige områder som badeværelser.

Downlight ONESoft kommer både i hvid og sort med enten 2700 eller 3000K. Det giver dig gode muligheder for at finde den rette variant, og med dæmpbar funktion, kan du nemt tilpasse lyset dit behov.

 

Tekniske specifikationer for Downlight ONESoft

Downlight ONESoft indbygningsspot måler: Ø:90mm, D:45mm, Cutout Ø:68-83mm & depth:46mm.

Kontakt os på info@antidark.dk, for at få tilsendt datablad.

Variant

Downlight ONESoft LED 2700K – White, Downlight ONESoft LED 2700K – Black, Downlight ONESoft LED 3000K – White, Downlight ONESoft LED 3000K – Black