Kollektion

Gå på opdagelse i vores kollektion og de forskellige produktkategorier, hvor der er designs til både ude og inde.

Pendler

Vores designs er klassiske og stilrene. Det gælder også vores pendler. Gå på opdagelse i de forskellige typer pendler vi har. Vi har blandt andet:

Væglamper

Vores væglamper har forskellige udtryk og funktionalitet. Designet er stadig minimalistisk og stilrent. Vi har blandt andet:

Loftlamper

Loftlamper kan være helt diskrete eller mere fyldige og give det lys man ønsker til de forskellige rum. Vi har blandt andet:

Udendørs

Indgangspartiet, terrassen og haven er også et rum. Et rum, hvor belysning kan gøre et forskel. Vi har blandt andet:

gulv & bord

Som noget nyt har vi i år designet vores første gulv og bordlampe. Og der vil helt sikkert komme flere designs i denne kategori. Se dem her:

Skinner og spots

Klassiske og stilrene skinnesystemer til både de private hjem og de offentlige rum som butikker, saloner, gallerier osv. Der er mange muligheder for sammensætning og teknisk lys. Se mulighederne her:

Indbygningsspots

Indbygningsspots er det mere diskrete og skjulte belysning, men de kan gøre den store forskel. Indbygningsspots er en fleksibel type lampe, som kan anvendes i hele huset. Vi har blandt andet:

LED strips

LED strips har utrolig mange anvendelsesmuligheder både ude og inde med en imponerende effekt. De kan ligge skjult under en bordplade, i loftet, i gulvet osv.