Belysningsrådgivning

Hvad end det er rådgivning omkring belysning til kontor, restaurant, café, butik, frisør osv., står vores Lighting advisors klar med belysningsrådgivning til dit projekt. Det gælder både belysning ude og inde.

Både Mette, Martin og Søren er lyseksperter og har stor erfaring med både store og små projekter, hvor det har været vigtigt at sætte den rette belysning fra starten.

Og det er lige netop vigtigt at indtænke belysningsplanen fra starten, så du sikrer at lyset og lamperne bliver placeret de rigtige steder i rummene og dermed giver det optimale lys.
Det er naturligvis også vigtigt i forhold til budget, da det kan være dyrere at skulle lave det om senere.

ANTIDARK GROUP
ANTIDARK Spots in office

Vi har en professionel tilgang til både vores kunder og de projekter vi involveres i. Vi sørger altid for at opnå det perfekte lysdesign hvad end det er til private hjem eller offentlige rum, således at rummet og dets interiør fremhæves på den mest optimale måde. Det er helt afgørende at lysdesignet er optimalt til både de enkelte rum og projektet som helhed.

Vores belysningsrådgivning består af rådgivning omkring

  • Hvilken slags lamper skal anvendes?
  • Hvor mange lamper skal man bruge for optimal belysning?
  • Hvor er den optimale placering af lamper og spots i rummet?
  • Skal der både være grundbelysning samt hyggebelysning?
Belysningsrådgivning / Lighting consultation

Herefter samarbejder vi med den elektriker du ønsker at bruge til dit projekt. Du har selv kontakten til elektrikeren, men de kan til enhver tid kontakte os for yderligere information om vores lamper samt råd og vejledning.
Kontakten til os kan også foregå igennem den elektriker du vælger at bruge.

Har du ikke en elektriker du plejer at bruge, kender vi mange og kan hjælpe dig med kontaktoplysninger.

Sammen med elektrikeren sørger vi for at der er optimal belysning til dit projekt, uanset hvilket projekt det er. Vi sørger for at anvende de lamper der passer til dit rum både i forhold til design, kelvin, lumen, spredning og så videre.
Vi rådgiver elektrikeren omkring optimal placering af spots, pendler med mere, så vi sikrer at lamperne får den funktion og vinkel de skal have.
På den måde får du den optimale belysning til dit projekt, hvor vi er lysleverandør og elektrikeren står for montering.

Belysning til erhverv

Afhængigt af hvilket projekt der er brug for belysningsrådgivning omkring, er der forskellige ting, du skal tage højde for. Her kan du læse nogle korte facts omkring belysning til erhverv, hvad end det gælder kontor, restaurant, café eller butik.

Kontakt os

Har du brug for at høre om og se eksempler på butikker, restauranter, cafeer, frisører, nybyg eller lignende vi har lavet? Så kontakt os

ANTIDARK EASY 3F spots on track

Kontakt en af vores belysningsrådgivere

ANTIDARK Martin

Martin Mikkelsen
Lighting Advisor/ Sales and Purchase Manager
E-mail: mm@antidark.dk

ANTIDARK Søren

Søren Hartvig Rasmussen
Lighting Advisor/ Key Account Manager for Export Sales
E-mail: shr@antidark.dk

Mette Bergholdt
Lighting Advisor/ Key Account Manager for Projects
E-mail: mb@antidark.dk