Nyheder

Vi er hele tiden på opdagelse efter nye trends og tendenser, så vi står med knivskarpe produkter, der forener sig med vores DNA.
På siden her finder du de seneste nye produkter fra os, hvad end det er lamper til indendørs brug eller udendørs områder. 
Gå på opdagelse i hele vores kollektion, hvor du finder hele sortimentet indenfor de forskellige produktkategorier, uanset om det er lamper til erhverv eller lamper til private hjem

Her ser du de seneste nyheder fra os.

Se alle de flotte nye lamper til Designline-serien!
Både spots og pendler i messing, rose gold, titanium, sort og hvid

ANTIDARK Designline kit Tube brass
ANTIDARK DESIGNLINE Tube Pro_titanium brass_nyheder

Her har vi samlet alle ANTIDARKS nyeste produkter, men der er mange flere at komme efter. På siden her finder du nemlig kun et udsnit. 

Vi finder inspiration alle vegne til nye produkter – men vi følger altid tidens trends og tendenser. Generelt er vores kollektion minimalistisk og stilren. Du kan derfor til hver en tid kombinere vores kollektion med andre af dine favoritlamper fra et andet brand. Du vil altid kunne finde lamper hos os, som komplimenterer men også supplerer øvrige lamper.

Vil du opdateres på vores nyheder?

Skriv dig op til vores B2B nyhedsbrev, hvor vi løbende sender information om hvad der kommer af nye lamper i vores kollektion. Vi sender nyhedsbrev ud 1-2 gange i måneden. Læs mere om vores nyhedsbrev og skriv dig op her:

Følg med på Instagram

Følger du os allerede på Instagram? Vi poster løbende alt det nye, der kommer i vores kollektion, hvad end det er pendler, væglamper, udendørs lamper eller andet. Vi viser også cases, hvor du kan få inspiration til dit næste projekt og se, hvordan lyset spiller en stor rolle.

Hos os finder du løbende nyheder indenfor belysning. Vi designer hele tiden, og de nye produkter vil løbende ramme markedet. Vores designs er minimalistiske og med et skandinavisk look, der passer ind i de fleste hjem og offentlige rum.

Hvad end det gælder pendler, væglamper, loftlamper, spots eller skinner, vil der løbende være nye produkter at finde i vores kollektion, som passer ind i vores DNA. Vores DNA er minimalistisk design i god kvalitet, som passer ind i de fleste rum og hjem.
Vi finder løbende på nye produkter indenfor de forskellige kategorier af lamper – vi kan faktisk slet ikke lade være. Vi finder inspiration alle steder og gør en dyd ud af at holde os opdateret på tidens trends og tendenser. På den måde kan vi tilbyde vores kunder de mest moderne lamper på markedet.

Vores kollektion emmer af høj kvalitet. Vi brænder for lamper i smukt design, hvor kvalitet og design går hånd i hånd. Dette gælder uanset hvilken produktkategori vi bevæger os indenfor, når det gælder lamper. Udover udtrykket og selve designet, er den tekniske belysning yderst vigtig. Lys er meget afgørende for det rum du træder ind i. Lyset er med til at give atmosfære til rummet og giver stemning med det samme. Alt dette ved vores lyseksperter meget mere om. Men er du nysgerrig, så læs med her:

Kontakt os

Hold dig opdateret på vores nyheder og eksisterende produkter ved at følge os på sociale medier eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Har du spørgsmål til vores kollektion, er du altid velkommen til at kontakte en af vores sælgere – Find dem her.
Book et møde med os og få mere information om vores kollektion. Det er også muligt at booke et virtuelt møde, hvor vi gennemgår kollektionen i vores showroom.