Kvalitetsbelysning

Kvalitetslamper og den rette rådgivning er altafgørende for at opnå den perfekte lyssætning.

Når der skal installeres lys i et rum er det langt fra ligegyldigt, hvilke lamper og lyskilder der vælges. Belysning har nemlig en stor påvirkning på, hvordan et rum fremstår. 

Det gælder både indendørs og udendørs.

Derfor er det også vigtigt gå efter kvalitetsbelysning, som harmonerer med og understøtter den øvrige indretning. Det rigtige lys kan desuden have en positiv påvirkning på humør og adfærd, og omvendt hvis man gør brug af det forkerte. 

Man bør derfor ikke gå på kompromis, når man skal indrette med lys.

Der findes et bredt udvalg af forskellige lamper og lyskilder på markedet, og det kan være svært at navigere i de mange valgmuligheder. Hos ANTIDARK brænder vi for at skabe kvalitetsbelysning, der giver den helt rette stemning og som samtidigt er behageligt og afslappende at være i.

Kvalitetsbelysning til erhverv

Lys er ikke kun vigtigt i hjemmet.

At vælge de rigtige lamper til erhverv, har også stor betydning.

Har du en butik, restaurant eller et kontor kan belysning nemlig have en stor effekt på både kundernes og medarbejdernes adfærd. 

Ved at iscenesætte jeres produkter med den rette belysning, kan omsætningen øges og medarbejdernes effektivitet kan forbedres med den rigtige type og placering af lyset.

Kvalitetsbelysning / quality lighting - Mediskin

De små detaljer 

Alle vores lamper er designet og udviklet af vores kompetente designteam, som nørder ned i hver eneste lille detalje i alle produkter. 

Alt lige fra udformning, design, materialer og lyskilder er nøje finpudset, så vi opnår et slutprodukt, som vi kan være stolte af at anbefale og sælge til vores kunder. Det gælder både for vores indendørslamper og udendørslamper. 

Fra en ny lampe ide opstår til den bliver sat i produktion og kommer ud på markedet, bliver den testet grundigt og af flere omgange. Vi oplever derfor kun ganske få reklamationer på lamper i vores sortiment. 

Tube Flex over Pendant Dining Table

Tidløst design og lang levetid med LED belysning

Et moderne og flot design er vigtigt for en lampe, så den passer ind i rummets indretning.

Men lamper handler om mere end blot et æstetisk og flot udtryk. 

Som lampeproducent har vi stort fokus på at design, funktionalitet og kvalitet skal gå op i en højere enhed, så du kan få glæde af dine designlamper nu og mange år frem. 

Vi prioriterer at vores lamper skal have en lang holdbarhed, og derfor er LED belysning en stor del af vores sortiment. 

LED er med til at mindske energiforbruget, og et miljøvenligt og moderne valg. Du finder LED lyskilder i alt fra vores pendler, spots, gulvlamper og væglamper.

Få den optimale lyssætning med ekspertrådgivning 

Den rette belysningsrådgivning er en ligeså vigtig del af at opnå kvalitetsbelysning, som det er at vælge lamper af høj kvalitet. Placering af lamperne, antallet og lampetype er nemlig afgørende for, om man opnår den helt rigtige stemning og får sat fokus på de vigtige elementer i rummet. 

Vil du gerne have god belysning, så anbefaler vi at få rådgivning fra en belysningsekspert. De har stor ekspertise og erfaring i branchen, og har været indover mange både små og store lysprojekter. Det gælder blandt andet i restauranter, kontorer, saloner og butikker. Vi har også samarbejdet med flere arkitekter omkring arkitektonisk belysning.

De er utroligt kompetente i at lave lysplaner, og kan derfor hjælpe med at skabe overblik over dit projekt, finde den rette lysmængde og give rådgivning omkring produkter.