Professionel belysning fremhæver dit brand

Med 25 års erfaring indenfor design og projektering af lys, har vi leveret lamper til mange forskellige projekter, både butikker, kontormiljøer, frisører, hoteller, byggefirmaer med mere. Udforsk nogle af vores tidligere opgaver indenfor projektbelysning her.

Vores belysningsrådgivere står altid klar med beregning og design af dit projekt.

ANTIDARK Spots Izumi

Restauranter

Den japanske restaurantkæde Izumi har restauranter flere steder på Sjælland. Vi har rådgivet og leveret projektbelysning til deres restaurant i både Ballerup og Frederiksberg.

Til restauranten på Frederiksberg valgte de en løsning med både Tubo Downlight som ses i sort i loftet på billedet. Derudover valgte de vores 3-fasede Easy.

Butikker

Uanset hvilket produkt der skal fremhæves, er lyset med til at gøre den store forskel.
Hos Vila, som vises på billedet her, har vi leveret spots som fremhæver både giner og stativer.

Til butikker, hvor det er vigtigt at farverne i tøjet, skoene osv. gengives korrekt, spiller lyset en væsentlig rolle. 

ANTIDARK S-serien har mange muligheder og sammensætningen afhænger af dit produkt, lokalets størrelse, indretningen osv. Vi rådgiver altid individuelt.

 

ANTIDARK Spots in VILA 2700K
ANTIDARK in Officelab

Kontormiljøer

Vi bruger en stor den af vores tid på arbejdspladsen. Derfor er det også vigtigt, at lyset er behageligt at være i.

Hos Officelab. i Århus, som er et stort kontorfælleskab, hvor det er muligt både at leje kontorer og mødelokaler, har vi leveret belysning til deres fællesområder.
Til de store fællesområder, valgte de ANTIDARK Moon, som udover at give et behageligt lys, også har et nutidigt at lækkert design.

Nybyg

Vi har i løbet af årene leveret mange lamper til de flotte Skanlux huse, som blomsterer op flere og flere steder i Danmark. Det gælder både sommerhuse og private boliger, hvor vi har stået for projektbelysning.

Vi leverer både belysning til indendørs og udendørs områder.

Til terrassen i dette Trend sommerhus fra Skanlux har de valgt en løsning, hvor ANTIDARK downligt er brugt til loftet og på væggen hænger ANTIDARK Arca.

Vi er altid leveringsdygtige og leverer indenfor 1-3 dage, derfor kan et stort byggefirma som Skanlux finde en løsning hos os, uden bekymring om forsinkelse på deres byggeprojekt.

ANTIDARK_ARCA outdoor lamp
ANTIDARK Descaplant

Blomsterforretninger

Er der et sted, hvor der findes mange flotte farver, er det hos en blomsterforretning. Den korrekte farvegengivelse og behageligt lys er derfor vigtigt og en stor del af hele oplevelsen.

Hos Descaplant i Belgien, har vi i samarbejde med Light Consult stået for projektbelysning og leveret S19 spots og skinner, som næsten får blomsterne til at blomstre endnu mere.

Spar på el-regningen

Vil du have tips til hvordan du kan spare på el-regningen? Klik på knappen herunder og læs konkrete tips til, hvordan du med den rette belysning kan spare på el-regningen

Kontakt en af vores belysningsrådgivere

Martin Mikkelsen
Lighting Advisor/ Sales and Purchase Manager
E-mail: mm@antidark.dk

Søren Hartvig Rasmussen
Lighting Advisor/ Key Account Manager for Export Sales
E-mail: shr@antidark.dk

Mette Bergholdt
Lighting Advisor/ Key Account Manager for Projects
E-mail: mb@antidark.dk

ANTIDARK Spots
ANTIDARK Spots
ANTIDARK Spots
ANTIDARK Spots in office