LAMPER TIL ERHVERV

Køb al belysning til virksomheden ét sted.
Hos ANTIDARK har vi sortimentet til at være lysleverandør på både belysning til erhverv og belysning til private hjem.

Vi leverer belysning til erhvervskunder i Europa og har været totalleverandør i mange år. Vi kan levere lys til hele huset, hele butikken, hele restauranten, arkitektonisk belysning og så videre. Vores sortiment består af både skinner og spots til professionel brug, downlight samt lamper, der gør rummene mere hjemlige, så som pendler, bordlamper, gulvlamper med mere.

Hvad end det drejer sig om belysning til kontor, restaurant, butik, café eller lignende, kan vi være behjælpelige – det glæder både behovet for råd og vejledning inden og under projektet, men også hurtig levering af de produkter der er behov for til det enkelte projekt.

Afhængigt af hvor belysningen skal anvendes, har vi nogle generelle råd, som er vigtige at forholde sig til, når det gælder lamper til erhverv. Her kommer nogle af dem og med de typiske spørgsmål vores kunder stiller.

Tag endelig fat på en af vores lyseksperter for mere konkrete råd, som passer til dit projekt – vi står klar med belysningsrådgivning.

Belysning til butikker

Det mest gængse spørgsmål vores kunder stiller er:

Hvilken slags lys er vigtig i min butik?

Belysning i butikker består af flere forskellige slags lys; både en grundbelysning og belysning på de forskellige varer, der skal fremhæves. Derudover kan det også bestå af forskellige hyggebelysning i kroge osv. Her er det også vigtigt at overveje belysningen ved indgangen, da det er det første indtryk kunderne får af butikken. De skal føle sig velkommen og lyset skal være behageligt og må ikke virke for køligt og sterilt. Den rette belysning har en positiv indflydelse på kundernes adfærd og deres humør.

Lamper til erhverv / commercial lamps

Belysning ved kasseområdet skal været godt, så det er nemt for både kunder og ekspedienter at se kasse, knapper på dankort-terminalen, mønter, sedler, kort og så videre.

Belysning i butikker består primært af vores Global skinne serie med enten EASY eller S16 spots som primær belysning. Dette gælder generelt lamper til erhverv.

Derudover sætter vi ekstra hyggebelysning i kroge samt over kassen med pendler, som er med til at sætte prikken over i’et i forhold til design og udtryk i rummet.

I vinduerne kan vi også anbefale Designline serien, hvor der kan vælges imellem forskellige spots i både flotte metaller som titanium, messing og rose gold. Eller man kan vælge at holde det helt stilrent med sorte eller hvide spots.

Belysning til restauranter og cafeer

Ofte får man inspiration hos andre, inden man går i gang med sine projekter. Derfor spørger vores kunder ofte:

Har I cases på restauranter og cafeer, hvor I har leveret belysning?

Det har vi naturligvis. Og her vil vi anbefale, at du downloader vores E-bog ”Sådan øger du omsætning og effektivitet med det rigtige lys”, hvis du vil have endnu mere viden omkring lamper til erhverv, tekniske detaljer, inspiration og cases. Vi har været lysleverandør til mange flere projekter end dem, der er beskrevet i bogen. Kontakt os for flere cases og inspiration.

Her beskriver vi, hvad man skal være opmærksom på, og viser også en case fra en restaurant og café. Du kan få fingrene i vores e-bog ved et klik på knappen herunder. Vi gør opmærksom på, at du samtidig skriver dig op til vores nyhedsbrev, men du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Her kommer lige et par vigtige punkter du skal overveje, når du skal bruge lys til din restaurant eller café, som vi uddyber mere i bogen:

  • Generel belysning: dæmpbart lys, der kan tilpasses stemning og behov
  • Undgå blænding fra lamperne, som generer gæsterne.
  • Høj farvegengivelse (CRI) over bordene, så maden fremstår indbydende.
  • Skab fokus på barområdet eller andre vigtige elementer med spots.
  • Suppler eventuelt med dekorativ belysning forskellige steder i restauranten.

Vigtigt – tænk lyset ind tidligt i processen

Når du går i gang med dit byggeprojekt eller renoveringsprojekt, er det vigtigt, at du tænker belysning ind tidligt i processen, så du får mulighed for at sætte det mest optimale lys præcis hvor der er brug for det. Det er med til at designe rummene, forme det og skabe balance imellem rum, interiør og atmosfære.

Husk at du altid kan skrive eller ringe til os for belysningsrådgivning, vi kan vejlede dig i lamper til erhverv og specifikt til dit projekt. KONTAKT OS.

Kunne du tænke dig at læse mere om vigtigheden af lys, så kan vi anbefale at du downloader vores e-bog ”Sådan øger du omsætning og effektivitet med det rigtige lys”. Du kan få fat på vores e-bog ved at tilmelde dig listen via ovenstående knap, hvor du også tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Læs mere om lamper til erhverv

Har du lyst til at vide mere om lamper til erhverv? Læs mere på disse sider, hvor vi deler ud af vores viden om belysning til restauranter, cafeer, butikker, kontorer, arkitektonisk belysning med mere. Se det fulde overblik på vores Inspirations side.