Lysekspert

Lys er ikke bare lys – belysning har en enorm effekt på både atmosfæren i et rum og stemningen. Med det rette lys kan du være med til at påvirke stemningen i rummet.

Hos ANTIDARK er vi lyseksperter

Vi har opbygget stor erfaring og viden i løbet af årene.
Når vi guider dig i hvilken belysning du bør anvende til dit projekt, spørger vi altid ind til hvad dine ønsker er og hvad udtrykket i rummet skal være – skal det være koldt, varmt, blåligt, kraftigt eller svagt.

Lysekspert / lighting expert
ANTIDARK Cuscino

Vi er lysleverandør til mange forskellige projekter, store som små. Vi har leveret belysning til både hoteller, restauranter, butikker, frisører, kontorer og private hjem. Som belysningsrådgivere på disse projekter har vi vejledt vores kunder om, hvilke lamper der skulle anvendes for at få det optimale lys i rummene, set ud fra funktionen og hvad rummene skulle bruges til. Vi har sørget for at der var den rette stemning og atmosfære i rummene sammen med det interiør der var.

Hvad kan en lysekspert?

Som lysekspert ved vi for det første alt omkring de tekniske dele af vores lamper. Vi ved præcis hvad de kan levere af lys og hvor mange lamper der skal til, for at opnå det mest optimale lys i rummet, afhængigt af hvad det skal bruges til.

Det er vigtigt at et rum har det mest optimale lys, da det påvirker både menneskers humør, men også energi og koncentrationsevne. Blandt andet ved vi, at lyset på et kontor bør være 3000K eller derover, da et for varmt og gulligt lys gør os mere døsige. K’et står for Kelvin – du kan læse mere om Kelvin HER.

På denne side – Lamper til erhverv – kan du læse mere om hvad der er vigtigt at overveje i dit projekt, hvad end det er belysning til kontor, butik, frisør, restaurant eller lignende.

Det er vigtigt at vores lyseksperter involveres så tidligt i processen som muligt, både ift. budgettet, men også for at sikre sammen med din elektriker, lamperne kan placeres optimalt i rummene.

Hvad ved du om Kelvin, Lumen, Lux og CRI?

ANTIDARK E-bog

Det er tekniske termer, som vi som belysningsrådgivere har helt styr på. Men hvis du også gerne vil sætte dig ind i hvad det betyder og hvilken påvirkning det har, så kan du læse meget mere om det i vores E-bog ”Sådan øger du omsætning og effektivitet med det rigtige lys”.

Du kan skrive dig op til vores E-bog og samtidig vores nyhedsbrev HER. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.