Oftest stillede spørgsmål

Under hvert produkt finder du en monteringsvejledning, som udførligt viser, hvordan du monterer lampen. Klik ind på det pågældende produkt og klik på monteringsvejledning, som ligger tilgængelig som pdf. Gå til Kollektion her.

Vi sælger kun produkter til erhverv. Du kan derfor kun oprette dig som kunde, hvis du har et gældende CVR nummer. 
Ønsker du at købe vores produkter som privatperson, henviser vi til vores forhandlere. Du finder vores forhandlerliste ved at klikke på Forhandlerliste.

Under hvert produkt kan du finde en pdf med datablad på produktet. Find alle produkter under fanen Kollektion. I databladene kan du finde specifikationer så som Watt, Lumen, CRI, Kelvin osv.

Bare rolig, det er ikke en fejl på lampen, men en eller flere klips har løsnet sig. Det er nemt at få dem på plads igen. Se vejledningen her: MOON

Du skal blot klikke på LOGIN i øverste højre hjørne, for at registrere dig som kunde. 
Herefter modtager du mails fra os med mere information. 
Når din registrering er bekræftet af os, kan du logge ind og foretage dit køb.

På denne side kan du læse om de tekniske specifikationer, så som Kelvin, CRI og Lumen: https://antidark.dk/inspiration/

Til Danmark: Vi bestræber os på at levere fra dag til dag, medmindre andet er aftalt. Forudsat at ordren er indgivet inden kl. 12.
Til udlandet: Skal din ordre leveres udenfor Danmark, vil du skulle forvente en leveringstid på 4-6 dage.

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret på alle vores lamper. Vi har endvidere valgt, at du får 5 års garanti på vores produkter med COB (Chip).

Du har mulighed for at komme og se vores showroom, hvis du handler B2B. Du har mulighed for at se vores showroom fysisk eller virtuelt. For booking send mail til info@antidark.dk.
Ønsker du at se vores produkter som privatperson, henviser vi til vores forhandlere, som du kan få det fulde overblik over i vores forhandlerliste.

Lamper og lyskilder skal holdes rene, så støv og skidt ikke hæmmer lysets styrke

Tør lamperne af en gang imellem, for at fjerne støv. Det gælder hele lampen. På den måde forlænger du også lampens levetid, da støvet kan sætte sig fast på lysgiveren og afkorter levetiden.

Husk altid at tørre lamperne af med en tør klud – aldrig en våd klud.

Er der tale om fedtpletter på den ydre del af lampen, kan det dog fjernes med en blød klud med opvredet lunkent vand. Brug aldrig rengøringsmidler med slibemiddel eller opløsningsmidler.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Så skriv til os på chatten, som du finder nederst i højre hjørne. Eller send os en mail:

ANTIDARK Salgsteam