Om os

ANTIDARKS kollektion er karakteristisk, minimalistisk og tidsløs.

Vi brænder for at skabe belysning, der giver den helt rette stemning og det perfekte lys. Vi stræber efter at udvikle produkter, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed. 

Design er ikke blot godt design. Lys og lamper handler om mere end flot og æstetisk look. Vi designer belysning, som former det rum du befinder dig i, hvad enten det er ude eller inde, 
så det bliver smukt, behageligt, beroligende og afslappende at være i og samtidig fremhæver de øvrige elementer i rummet.
Lys er et af de vigtigste parametre, når du laver en ny butik eller indretter det private hjem. Det sætter dagsordenen for hvordan rummet tager sig ud med hensyn til farver og stemning.
Med lyset kan du selv bestemme, hvad der er vigtigt at få fremhævet – farven på væggen, stolen i rummet eller tøjet i butikken.

ANTIDARK VIP2 303002-4
ANTIDARK Design group
ANTIDARK har ikke kun én designer, men vi er et design-team, hvor alle i gruppen har hver deres kompetencer og vi tror på, at hvis vi hver især byder ind med det vi er bedst til, bliver slutresultatet godt. Vores første prioritet er at lytte til vores kunder. Deres tilfredshed, feedback og ikke mindst drømme betyder meget for os, så vi sikrer, at vi hele tiden forbedrer os og udvikler ny belysning, der er tilpasset både vores DNA og markedets efterspørgsel. Vores designteam består af mennesker, der laver lamper til mennesker.
DESIGN GROUP
by ANTIDARK
ANTIDARK materials

HANDCRAFTED

Vi elsker at udvikle produkter, som er tidsløse, hvor form og funktionalitet går op i en højere enhed. 

Vi designer lamper og går ned i mindste detalje både med look og funktionalitet. Vores produkter er derfor igennem mange hænder før det lander hos slutkunden – lige fra de små skitse tegninger, til finpudsning af materialer. Menneskehænder har finjusteret hver enkelt detalje i hvert enkelt produkt.

ANTIDARK Drawing design proces

KVALITET I FOKUS

Uanset om det gælder selve designet, produkterne, service eller levering, sætter vi kvalitet i højsædet.

Vi stiller høje krav til både design og kvalitet, og går ikke på kompromis med hverken de materialer der bliver brugt eller vores leverandørers produktionsformer. Kvalitetskontrollen er i højsædet i produktionen.

Vores lamper bliver testet grundigt inden de sættes i produktion og når ud på markedet. Derfor har vi også meget få reklamationer på vores produkter. På trods af vore høje krav og standarder indenfor materialer der anvendes, prissætter vi ikke produkterne højt.

Top kvalitet

Vi har høje krav til kvaliteten af vores produkter

Kvalitet for pengene

Vi sikrer høj værdi og kvalitet til en fornuftig pris

Hurtig levering

Vi afsender altid samme dag eller dagen efter bestilling

ANTIDARK VIP_brass_wall_wood_deco_flat
ANTIDARK GRUNDLAGT
0
LANDE
0
PRODUKTER
0 +
DESIGN GROUP
0

ANTIDARK er en dansk design-virksomhed, som fik sit selvstændige brand i 2019. Men faktisk har vi mere end 25 års erfaring indenfor design af lamper til både de private hjem og de offentlige rum, blot under et andet navn. Vi sælger til erhverv og har samarbejde med forhandlere i hele Europa. Vi skaber flot design og føler os forpligtigede til at skabe lamper, med lang levetid og den rette æstetik, som skaber ro, afslapning og atmosfære i rummet.

Vi har mere end 25 års erfaring i den europæiske belysningsindustri og har arbejdet med mange forskellige kunder i løbet af årene. Tidligere var vi kendte som Scan Studio og har produceret og udviklet vores egen belysning under dette mærke.

I 2019, som en del af vores videreudvikling af vores virksomhed, skiftede vi skiftet navn til ANTIDARK.
Vores kerneværdier er stadig de samme; nemlig at tilbyde lækre belysningsløsninger til konkurrencedygtige priser over hele verden.

ANTIDARK GROUP

Vores belysningsrådgivere ved alt om Kelvin, CRI, Lumen og hvad der ellers er vigtigt, for at skabe det perfekte lys til de forskellige rum. Ud fra rummets størrelse og indretning, beregner vi hvor mange lamper det kræver og hvilke specifikationer disse skal have. Og vi tager altid hensyn til vores kunders ønsker omkring design og look.

Job & Karriere

Vil du med på vores rejse?

Som kollega på vores kontor i Middelfart bliver du en del af en ung designvirksomhed i vækst. Vores hjertebarn er at designe kvalitetslamper med et minimalistisk udtryk i skandinavisk stil. Vi er et dedikeret og dynamisk team, hvor der er højt til loftet, mulighed for masser af sparing med dygtige og erfarne kollegaer.

 

Jobs hos ANTIDARK

Her kan du se ledige stillinger på vores kontor i Middelfart: