Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Vi er glade for din interesse for ANTIDARK.
Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt. Følgende beskriver hvordan antidark.dk indsamler og anvender information, når du bruger vores website.

ANTIDARK gør alt for at sikre dit privatliv. Hvis vi beder dig angive personlige informationer i forbindelse med brugen af dette website, så kan du være sikker på at oplysningerne udelukkende anvendes i henhold til denne persondatapolitik. Vi forbeholder os retten til at opdatere vores politik på dette område, og alle ændringer vil fremgå af denne side. Derfor anbefaler vi at du løbende holder dig ajour med indholdet.

Dataansvarlig:

ANTIDARK, beliggende i Middelfart, Danmark, er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til denne politik eller til vores behandling af dine oplysninger, kan du kontakte os via info@antidark.dk.

ANTIDARK ApS
Damgaardvej 2
5500 Middelfart
Danmark
CVR: 40373586
Tel: +45 6341 8888
Mail: info@antidark.dk

Information vi indsamler.

I forbindelse med din anvendelse af vores website, så kan vi registrere følgende information:

  • Navn
  • Kontakt informationer, inklusiv e-mail adresse.
  • Demografisk information som eks. Postnr., præferencer og interesser.
  • Anden information der er relevant I forbindelse med ordre afgivelser / kunde undersøgelser / tilbud.

Hvis du ønsker at se en komplet liste over cookies vi anvender, se venligst bunden af denne side.

 

Formålet med indsamling af personoplysninger:

Vi indsamler personoplysninger for at kunne levere og forbedre vores tjenester, herunder at behandle dine ordrer, yde kundeservice, informere om nye produkter eller tilbud, og forstå dine præferencer bedre for at tilpasse vores tilbud.

Retsgrundlag for behandling:

Behandlingen af dine personoplysninger baseres på flere retsgrundlag, herunder dit samtykke (f.eks. ved tilmelding til vores nyhedsbrev), nødvendigheden af at opfylde en kontrakt (f.eks. når du køber et produkt), ANTIDARKs legitime interesser (f.eks. i forbindelse med markedsføring) og eventuelle retlige forpligtelser.

Når du har skrevet dig op til ANTIDARKs nyhedsbrev, har ANTIDARK pligt til at opbevare de personoplysninger du indsender på vores nyhedsbrevformular. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” nederst på vores e-mail nyhedsbreve.

Når du sender en forespørgsel via e-mail, på vores hjemmeside og/eller en af vores sociale mediekanaler, modtager vi visse oplysninger om dig. Hvis du for eksempel kontakter ANTIDARK på Facebook/Messenger, modtager vi via Facebook oplysninger om dig, såsom dit navn og et billede. Dog afhænger de oplysninger, vi modtager, af dine privatlivsindstillinger på Facebook.

Når du kontakter os via vores kontaktformular, opbevarer vi også dine personoplysninger, herunder navn, e-mail, telefonnummer, postnummer og by samt formålet med forespørgslen.

Dette gælder også, når du anvender ANTIDARKS Chat på vores hjemmeside.

Når du kontakter os pr. telefon, vil vi, hvis det er relevant, notere dit navn og formålet med forespørgslen. Vi gør dette for at kunne følge op på din forespørgsel og kunne dokumentere de forespørgsler, ANTIDARK modtager. Bemærk derfor venligst, at vi opbevarer relevante oplysninger, som du giver os pr. telefon i ANTIDARKs systemer.

ANTIDARK opfordrer dig til ikke at sende os unødvendige, følsomme eller fortrolige personoplysninger om dig selv via Facebook, LinkedIn eller hjemmesiden. Dine oplysninger er fortrolige, og kun relevante medarbejdere og afdelinger har adgang til dine oplysninger. Desuden er adgang til vores systemer beskyttet af en særskilt og individuel kode.

Samtykke

Når du tilmelder dig ANTIDARKs nyhedsbrev, giver du ANTIDARK tilladelse til at sende dig e-mails om markedsføring

ANTIDARK kan behandle og opbevare dine personoplysninger samt dine aktiviteter for at kæde disse oplysninger sammen med andre oplysninger, som ANTIDARK allerede har eller modtager fra andre parter, såsom cookies.

Du kan altid tilbagekalde dit samtykke via e-mail info@antidark.dk eller via linket, afmeld nyhedsbrev, i nyhedsbrevene.

 

Sikkerhed.

Vi tilstræber at din afgivne information er sikker. For at undgå uautoriseret tilgang til denne information, har vi iværksat fysiske, elektroniske og interne procedurer, for at sikre alt information der indsamles online.

 

Dine rettigheder:

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at begrænse behandlingen af dine data, gøre indsigelse mod behandlingen samt anmode om at modtage de personoplysninger, som du selv har angivet i et struktureret, almindeligt anvendt og marklæsbart format (dataportabilitet). For at udøve disse rettigheder, bedes du kontakte os på info@antidark.dk eller ringe på +45 6341 8888.

Dataoverførsler:

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS. I sådanne tilfælde sikrer vi, at der er passende beskyttelsesforanstaltninger på plads, enten gennem databeskyttelsesaftaler eller ved at sikre, at modtageren er certificeret under relevante databeskyttelsesordninger.

Opbevaringsperiode:

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for de formål, hvortil de er indsamlet, eller så længe det er påkrævet ifølge lovgivningen.

De data du har givet samtykke til slettes når samtykket trækkes tilbage, medmindre anden lovgivning kræver længere opbevaring.
Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du ikke har interageret med os i 5 år ved følgende aktiviteter: Foretaget et køb, interageret med vores e-mails, opdateret dit samtykke og/eller logget ind på din kundeprofil. De 5 år regnes fra seneste af ovenstående aktiviteter.

 

Ændringer i persondatapolitikken:

Denne persondatapolitik kan blive opdateret fra tid til anden. Vi vil informere dig om væsentlige ændringer, enten via vores website eller direkte kommunikation.