Get inspired

INSPIRATION TIL BELYSNING

Hvad bør du overveje når du vælger belysning?

Læs med her, hvor vi giver dig inspiration og gode råd til alt fra valg af spisebordslampe til lysstyrke og farvetemperatur på lyskilden.

◦ inspiration ◦ lighting design ◦ from people to people ◦ illuminate your spaces ◦ lighting ideas

BELYSNING I HJEMMET

Skab magiske øjeblikke med stemningsfuld og funktionel belysning i hjemmet. Find inspiration til, hvordan du løfter atmosfæren ved brug af lamper og lyssætning i boligens forskellige rum her.

ERHVERVSBELYSNING

Belysning har en skjult rolle på vores adfærd og humør. Den rette lyssætning er derfor vigtig for at skabe gode kundeoplevelser og et godt arbejdsmiljø. Få råd til, hvordan du bruger lyset strategisk i din virksomhed her.

VORES LAMPESERIER

Opdag vores mest solgte lampeserier, og læs om  fordelene og tankerne bag designet. Vi guider dig til, hvordan og hvor du kan anvende kollektionerne, og kommer samtidig med tips og gode råd til installation og opsætning.

DE TEKNISKE TERMER

– og hvorfor de er vigtige

Valget af lamper og lyskilder kan blive betydeligt lettere, hvis du har en forståelse for de tekniske lystermer. Læs med her og bliv klogere på Kelvin, Lumen, Lux og CRI. 

  • All
  • Energieffektivitet & tekniske begreber

ENERGIEFFEKTIVITET & KVALITETSLYS

Kvalitet og økonomi er vigtige faktorer, når du skal vælge lamper og lyskilder. Læs med her, hvor vi giver gode råd til, hvad du skal være opmærksom på for at få mest muligt ud af dine lysinstallationer.