Levering

Vi har altid fokus på høj kvalitet. Uanset om det er i forbindelse med vores produkter, service eller levering. Vi ved hvor vigtigt det er, at forsendelsen forløber uden problemer og ankommer inden for kort tid.

Både hvis du står overfor et projekt eller har kunder, der efterspørger et specifikt produkt. Hos os er du altid garanteret en hurtig og ukompliceret levering af dine varer – uanset mængden.

ANTIDARK Showroom Middelfart
ANTIDARK EASY B100_black

 

Levering indenfor 1-2 hverdage

Der går ganske kort tid fra du lægger en ordre hos os, til den er pakket og klar til afsendelse. Vi stræber altid efter at have alle vores produkter på lager. Bestiller du inden kl. 12, sender vi varen afsted fra vores lager samme dag. Bestiller du senere bliver den pakket næste dag.

Derfor er du altid sikret en meget kort leveringstid på kun 1-2 dage i DK. Bestiller du til udlandet er leveringstiden kun 4-5 dage.

Vi sender pakkerne til dig med GLS.

Har du andre spørgsmål?

Har du andre spørgsmål til levering, tekniske specifikationer eller lignende kan du tjekke vores side med FAQ. Her har vi svaret på nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet, og forhåbentligt kan du også finde svar på dit spørgsmål.

Kontakt os

Finder du ikke det, du søgte, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker belysningsrådgivning eller vil høre mere om vores produkter.

Kontakt en af vores belysningsrådgivere

ANTIDARK Martin

Martin Mikkelsen
Lighting Advisor/ Sales and Purchase Manager
E-mail: mm@antidark.dk

ANTIDARK Søren

Søren Hartvig Rasmussen
Lighting Advisor/ Key Account Manager for Export Sales
E-mail: shr@antidark.dk

Mette Bergholdt
Lighting Advisor/ Key Account Manager for Projects
E-mail: mb@antidark.dk