Lysleverandør

ANTIDARK er lysleverandør til alle typer byggeri. Vi kan levere både grundbelysning og hyggebelysning.

Grundbelysningen består oftest af en af vores spots på skinner eller indbygningsspots. For at pifte rummet op, kan pendler give både hyggebelysning og et smukt udtryk i rummet.

Belysningsrådgivere med ekspertviden

Det er vigtigt at din lysleverandør har den fornødne viden omkring belysning og kan råde og vejlede dig til det optimale lys. Hos os ved vi alt om de tekniske termer og specifikationer og hvordan vi sikrer det mest optimale lys til de forskellige rum og som samtidig lever op til både krav og ønsker.

Vores belysningsrådgivere har gennem flere års erfaring opbygget en stor viden og ekspertise om belysning, så vi kan guide dig i, hvilken slags lys der er mest optimal, afhængigt af hvilket projekt du skal i gang med – hvad end det er lamper til erhverv eller belysning i private hjem.

Som belysningsrådgiver er det vigtigt, at man er lysekspert og ved alt om de tekniske specifikationer og vi stiller derfor høje krav til os selv, for at kunne levere ekspertviden.

Til hvilke projekter er i lysleverandør?

Vi er lysleverandør til både store og små projekter. Det kan være den lille café eller specialbutik i byen, men det kan også være store hoteller, restauranter, kontorbygninger og så videre, hvor vi leverer al belysning eller dele af den. Vi gør vores ypperste for at give dig den mest professionelle belysningsrådgivning.

ANTIDARK Spots
ANTIDARK hos Skanlux byg og bo 1

Nybyg

Som lysleverandør til nybyg-firmaer, kan vi levere lys til alle rum i huset og også udendørs belysning.

Om man vælger at bruge indbygningsspots, skinner eller påbygningsspots som grundbelysning er en smagssag. Her er det byggefirmaet og den valgte elektriker, der i samarbejde med kunden finder lige netop det der matcher deres ønsker.
Derudover kan vi levere både pendler, loftlamper, væglamper samt bord og gulvlamper.
Hertil kommer udendørs belysning, hvor vi kan være leverandør på forskellige udendørs lamper, som matcher det behov kunden har.

Antidark at Skanlux byg og bo 2
ANTIDARK at Izumi

Hoteller, restauranter, butikker mm.

Som belysningsleverandør til større projekter så som hoteller, restauranter, butikker og så videre samarbejder vi direkte med dig som kunde og den elektriker du ønsker at bruge til dit projekt. Her er det også individuelt hvad der bliver valgt af løsning. Vi kommer altid med vores vurdering og forslag ud fra den stil der ønskes for projektet. Og samtidig sørger vi for, at det er det helt optimale lys der kommer i rummet.

Læs mere her –  Lamper til erhverv – hvor du får gode råd til, hvad du skal være opmærksom på uanset hvilket projekt det drejer sig om.

Herunder kan du set et udsnit af de projekter vi har været lysleverandør på. Men tag endelig fat på os, for at se flere cases. Du kan kontakte vores belysningsrådgivere HER

S16 spots hos Carl Peter i Korsør

S16 spots i loftet hos restaurant Carl Peter i Korsør.  og en smuk dekorativ væg, med led strips.

Lysleverandør / lighting specialist

S16 samt S21 spots sætter det perfekte arbejdslys hos frisørsalonen PARK.

Antidark at Pier5

Designline spots og skinner er opsat på alle værelser på hotellet Pier5 i Aalborg. 

Antidark hos Mediskin

Sorte S16 spots på globalskinne er anvendt hos MediSkin