Belysningsekspert

Skal der bygges nyt eller renoveres? Indtænk belysning og rådgivning i budget og proces fra start.

Belysning er en vigtig del af enhver indretning, og betyder mere end man umiddelbart skulle tro. Det gælder lige fra i private hjem, men også i butikker, restauranter og kontormiljøer har belysning en skjult rolle på vores adfærd og humør. 

Det er med andre ord med til at højne værdien af rummet.

Alligevel glemmer mange, at tænke over belysningen, når de renoverer, udvider eller bygger nyt. Det ender ofte ud i, at man står tilbage med et relativt lille budget, og at man derfor køber billige alternativer, der ikke gør noget godt for rummene. Derudover kan antallet eller placeringen af lamperne også være forkert, hvorfor man er nødt til at lave belysningen om på sigt.

Det kan både blive en dyr og svær opgave.


Lys er ikke bare lys

Det lyder måske simpelt at få den rette belysning i et rum – men der ligger langt mere bag end blot at vælge en lampe med et flot design.

Lamperne skal passe til rummets forskellige funktioner, afgive et behageligt lys og sætte den rette stemning. Det betyder, at man skal overveje ting som placering, antallet af lyskilder, lystype, lumen, kelvin og øvrige tekniske specifikationer.

Derfor er det en rigtig god ide, at inddrage en erfaren belysningsekspert i dit projekt fra start. Som lysekspert har vi stor viden omkring lys, der gør, at vi kan vurdere og beregne den rette lysmængde og afdække behovet for forskellige typer af lys.

Vi kan samtidig hjælpe med valg af produkter, så du kan få lamper, der passer til rummets øvrige indretning og dine nuværende og fremtidige behov.

Det gælder uanset om det er et kontor, en frisørsalon, butik eller en restaurant. Vi kan vejlede omkring erhvervsbelysning til alle slags forretninger.

 

Belysningsekspert / lighting specialist

3 gode grunde til at have en belysningsekspert ind over dit projekt

1.

Med den rette belysningsrådgivning, er du sikker på, at den belysning der installeres passer til rummets funktion og dine behov.

2.

Ledninger og kabler kan blive skjult, mens byggeprocessen alligevel er i gang. Skal dette ændres på et senere tidspunkt, kan det både blive en dyr og teknisk svær opgave.

3.

Vi kan rådgive omkring valg af produkter, så du er sikret kvalitetsbelysning, der er fremtidssikret og holder mange år frem. Vi kan levere totalløsninger i lys.

ANTIDARK GROUP

Har du behov for en belysningsekspert i dit projekt? 

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores belysningseksperter, for en uforpligtende snak.