Erhvervsbelysning

Vi er specialister i erhvervsbelysning, og har mere end 25 års erfaring med at lave belysningsløsninger til små og store virksomheder i mange forskellige erhverv. Fokus er altid på, at skabe belysning der er behageligt, funktionelt og som er med til at forme det rum man befinder sig i.

Vi er med dig i hele processen

Vi er totalleverandør indenfor erhvervsbelysning, og kan rådgive om alt fra placering, antal og valg af lamper.

Som lampeproducent har vi samtidigt et bredt udvalg af produkter, som kan dække netop dit behov for lys. Vores sortiment består af minimalistiske og tidløse lamper i høj kvalitet, der kan bruges til alle formål og holder i mange år.

Vi rådgiver dig igennem hele processen, og kan hjælpe med at finde den helt rette løsning til dine lokaler. Vi samarbejder med mange forskellige el installatører og elektrikere, som kan hjælpe med installation.

Du er selvfølgelig også velkommen til selv at vælge elektriker, som altid kan kontakte os for mere information om vores produkter og vejledning.

Izumi - erhvervsbelysning / commercial lighting

Den optimale belysning til butikker, kontorer, restauranter

Det kan være en rigtig god investering, at få skabt optimal belysning i din virksomhed. Det gælder uanset om der er tale om en butik, restaurant, et kontor eller en salon.

Lys har nemlig en stor påvirkning på vores humør. Ja, endda også vores adfærd.

Den rette kontorbelysning kan eksempelvis sikre, at dine medarbejdere ikke bliver trætte og har nemmere ved at holde fokus gennem arbejdsdagen. Ligeledes kan den rette butiksbelysning være med til at tiltrække kunder og bruges til at sætte ekstra fokus på særlige produkter eller udstillinger.

LED til erhvervsbelysning

Lys kan være en dyr post, og derfor er det vigtigt at vælge en energibesparende løsning, så i ikke ender op med unødvendige udgifter til el.

Vi råder altid vores kunder til at vælge LED lamper, som bruger langt mindre energi end traditionelle lyskilder.

LED lamper vil udover at mindske elregningen, også være den mest hensigtsmæssige løsning i forhold til miljøet.

Indtænk erhvervsbelysning fra start i dit byggeprojekt

Skal i bygge nyt eller i gang med en renovering? Belysning er en mindst ligeså vigtig del af investeringen, som byggematerialer og inventar, og derfor er det en god ide, at have belysning med i planlægningen og budgettet fra start.

Det skaber overblik over, hvor stort et budget du bør afsætte til lys og lamper, og samtidig kan du få ledninger og kabler skjult, mens byggeprocessen er i gang.

Har du brug for rådgivning omkring belysning i din forretning?

Vores lyseksperter står klar med råd og vejledning, så du kan få indrettet med optimalt lys.