Totalløsninger i lys

Hos os er du i trygge hænder, når du leder efter rådgivning og eksperter, der leverer belysning til alle rum, både inde og ude.

Vores belysningsrådgivere er klar med vejledning til dit projekt, hvad end det er en butik, restaurant, frisørsalon, beauty klinik, kontor, institutioner eller andet. Vi leverer lamper til erhverv og sælger derudover til detailbutikker, der forhandler lamper.

Trygge hænder

Vi har mange års erfaring indenfor belysning til forskellige projekter, hvor vi leverer totalløsninger.

Som lysleverandør, er vi vant til at arbejde sammen med el installatører og arkitekter, som skal stå for dit projekt, hvor vi bistår med råd og vejledning omkring vores produkter, så vi sikrer, at der findes løsninger, hvor der opnås optimal belysning til rummene.

På baggrund af vores erfaring, har vi forskellige cases vi kan vise dig, hvor vi har leveret en totalløsning for forskellige kunder.

Et mix af produkter

Hvad er en totalløsning?

Når et rum skal have belysning, skal man huske både at tænke i grundbelysning, som er det lys, der er det primære i rummet samt i områder, som eventuel skal have en hyggebelysning. Med både grundbelysning og hyggebelysning kan du skabe rum der er behagelige at være i og som har en enorm påvirkning på både humør og energi.
En totalløsning for os er, når vi tænker lyset ind som helhed og sørger for at belysningen er optimal i forhold til det rummet skal kunne udtrykke. Vores belysningsrådgivere kommer med deres anbefalinger og vi er lysleverandør på alle produkter til rummene – både inde og ude. Hos os får du dermed både rådgivning, produkter og service inden, under og efter. 

Grundbelysning

Grundbelysningen beregner vi ud fra, hvor stort rummet er, hvor vi kigger på forskellige aspekter og om noget i rummet skal fremhæves mere end andet. Herefter har vi vores klare anbefaling, for at opnå et optimalt lys, hvor der også er indtænkt alt det tekniske i forhold til Kelvin, Lumen osv.

Hyggebelysning

Udover grundbelysningen, som oftest består af spots, enten vores skinneserie eller EASY serien, tænker vi også hyggebelysningen ind, hvis det passer ind til rummet. Det kan for eksempel være en butik, hvor der skal laves et loungeområde eller der skal skabes et miljø et sted i rummet, hvor det passer sig godt med pendler, der giver et smukt udtryk og samtidig giver en hyggebelysning. Der er mange muligheder og kun fantasien sætter grænser (næsten).

Vores pendler er primært med lyskilder, som kan udskiftes og hvor du dermed også kan bestemme hvor varmt lyset skal være. Skal det være 2700K eller 3000K.

Indtænk lyset fra starten

Lyset har en utrolig stor påvirkning, det er der desværre bare mange der glemmer. Derfor starter de et projekt op og kommer først i tanke om lys til sidst.

Der er mange fordele ved at tænke det ind fra starten. Udover besparelser er der andre fordele så som at du med lyset kan være med til at skabe balance imellem rum, interiør og atmosfære.

Der er penge at spare ved at tænke belysningsplan ind fra starten, så din el-installatør kan lave lampeudtag osv. i samme omgang som øvrigt el-arbejde.

Hvad gør du nu?

Vi er nu kommet med et par gode råd til dig her, men hvad gør du for at komme videre med dit projekt?

Det er som sagt vigtigt, at du husker at tænke lys ind fra starten. Så til at starte med, kan du tage fat på din el installatør eller kontakte os vedrørende belysningsrådgivning og vi kan vejlede dig, vi kan også henvise til el installatører, som vi samarbejder med.

Vi kan vise dig forskellige løsninger, hvor vi har leveret både produkter samt rådgivning.

Har du et cvr nummer kan du nogle gange handle direkte med os, andre gange går det igennem din el installatør. Lad os tage en ærlig snak omkring det.

Det er vigtigt for os, at din oplevelse er, at du får den bedste service og eksperthjælp og ender med en totalløsning, der opfyldte dit behov, og gerne mere til.