Cuscino Pendant

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Cuscino Pendant – en glaspendel med karakter.

Disse glaspendler har bløde afrundede former, der udtrykker elegance samtidig med at være varme, venlige og ‘buttede’.

Cuscino Pendant kan fås i tre forskellige størrelser, så du nemt kan finde det rette match til indretning og behov. De er ideelle til at have hængende over et rundt bord, et langt spisebord, i en gang, i køkkenet, som klynge, i et hjørne eller andet – Der er mange anvendelsesmuligheder.

 

Design og funktionalitet

Det har været vigtigt i designprocessen at skabe en form, som både virker dragende/tiltrækkende i kraft af de rette proportioner og størrelser og samtidig passer ind i de fleste minimalistiske og nordiske omgivelser. Designet er tidsaktuelt i kraft af materialer og har samtidig en tidløs formgivning.

Det mælkehvide skinnende glas er mundblæst i håndværksmæssig kvalitet – samtidig med at være moderne og smagfuld. Alt i alt er lampen produceret i en materialekombination, hvor glas, metal og stofledning spiller sammen og forbinder hinanden i en æstetisk delikat helhed.

Selve lyskilden er udskiftelig, så du selv kan bestemme, hvilken pære du ønsker at sætte i. Det matterede glas giver en diffus spredning af lyset, så der skabes en behagelig atmosfære i ethvert rum.

 

Tekniske specifikationer:

Cuscino Pendant kommer i tre størrelser; small, medium og large.

Small er Ø15 cm, medium er Ø26 cm og large er Ø:35

 

Både top og baldakin er i en smuk messing.

Se alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

Cuscino Small Pendant G9, Cuscino Medium Pendant E27, Cuscino Large Pendant E27