Palla P135

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Om Palla serien – Smukke glaslamper i mange varianter

Palla er en fortryllende serie af runde lamper fremstillet i opalglas, der kommer i flere størrelser og designs. Seriens udtryk er både sofistikeret og eksklusivt, samtidigt med at det har en tidløs og enkel charme, hvilket gør den let at integrere i eksisterende rum.

 

Palla pendel – en glaspendel med muligheder

Palla P135 er seriens smukke pendel med en glaskugle på 13,5 cm. Den elegante glaspendel er ideel at have hængende over spisebordet, hvor den vil skabe en behagelig atmosfære omkring hjemmets samlingspunkt.

Derudover er den oplagt over mødebordet, en lang skænk, i en klynge i stuens hyggekrog eller som par over køkkenøen. Der er mange anvendelsesmuligheder.

 

Design og funktionalitet

Palla er en gennemtestet serie ned i mindste detaljer med lys i høj kvalitet. Den matterede glasskærm sikrer et diffust lys, der ikke blænder og der skabes derved en behagelig atmosfære. Serien er konstrueret, så lyset spredes smukt på hele glasfladen, uden at der opstår skygger.

Den smukke glaspendel er dæmpbar og har Dim to Warm funktion. Du kan derfor tilpasse lysstyrken og justere mellem varmt og koldt lys alt efter behov, aktivitet og stemning.

Den kugleformede glasskærm er monteret på en aluminiums base, der giver en elegant kontrast til det rolige glas. Basen kan vælges i titanium og messing, der hver giver et unikt udtryk.

 

Tekniske specifikationer for Palla P135

Palla P135 måler: Ø: 13.5 cm. H: 14.5cm

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

Palla P135 DTW LED – Brass, Palla P135 DTW LED – Titanium