EASY W100

Vælg en mulighed
Vælg en mulighed
EASY W100 DTW White
EASY W100 DTW Black
EASY W100 White
EASY W100 Black
EASY W100 White with hole
EASY W100 Black with hole
EASY W100 White High Power 18W
EASY W100 Black High Power 18W
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

EASY W100 er en del af den minimalistiske og funktionelle EASY-serie, som er en af vores absolutte bestsellers. Den består af smarte justerbare væg- og loftlamper, hvor EASY W100 er det største singlespot, med en diameter på 10 cm og højde på 10,5 cm.

Spottet med det simple design er velegnet mange forskellige steder i boligen, og kan bruges flere sammen eller alene. Med en justerbar vippe- og drejefunktion kan du tilpasse lyset i præcis den retning du ønsker. Den er derfor et oplagt valg, hvis der er vægkunst eller lignede du gerne vil have fremhævet.

Lampen er dæmpbar, så du kan tilpasse lysstyrken til dit behov og stemningen. Du kan også vælge en variant med dim to warm, så du kan justere mellem varmt og koldt lys.

EASY W100 kan vælges i sort eller hvid, og med eller uden ledningshul. Ledningshullet er placeret på siden af lampen og er brugbart til kabelføring uden på loftet. Modellen uden ledningshul kan sættes direkte til dit lampeudtag.

EASY W100 kan fås i en High Power variant, der har et højere lumental og derfor vil give et kraftigere lys.

Tekniske specifikationer:
Se alle tekniske specifikationer i vores datablad. Du finder databladet i linket herover. For datablad på DTW og High power varianterne, kontakt os venligst på mail eller telefon.

Fås i forskellige varianter – med og uden kabelhul

High power:
17.6W. Dimmable/dæmpbar.

Findes også i en DTW (dim to warm) variant både i hvid og sort:
(1800-2700K).