Flex Wall LED

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Flex Wall – Elegant væglampe med nordisk minimalisme

Flex Wall er en smuk væglampe, der stråler af selvtillid gennem dens kurver og skarpe linjer. Kontrasten mellem det enkle firkantede vægbeslag og den elegante, svaneformede hals giver lampen et unikt udtryk. Det skaber et iøjnefaldende udseende, uden at det går på kompromis med lampens underspillede elegance.

Med den inkorporerede skandinaviske minimalisme i sit design, er Flex Wall velegnet til både moderne og klassiske hjem. Den er oplagt som læselampe ved sengen, men vil også tage sig godt ud i entréen, gangen eller stuen, hvor den smarte lampe tilføre rummet stil og karakter.

 

Design og funktionalitet

Flex Wall er ikke kun smuk, men også yderst funktionel. Den kan nemt justeres i den retning du ønsker, takket være dens fleksibelt hals. Det cylinderformede lampehoved udsender et behageligt og klart lys, der er ideelt til opgaver som læsning eller belysning af specifikke områder.

Du kan vælge Flex Wall i enten klassisk sort eller minimalistisk hvid. Det er derfor nemt at finde det rette match til din indretning, uanset om du ønsker et kontrastfyldt og moderne look med den sorte variant eller et rent og luftigt udtryk med den hvide.

Bemærk: leveres uden kabelhul og ledning

 

Tekniske specifikationer

Mål: H: 8cm. L: 31cm

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Farver

Flex Wall LED 2700K – White, Flex Wall LED 2700K – Black