SpotOn3

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
SpotOn3 – Stilren spotlampe med 3 justerbare spots

SpotOn serien er en af vores populære spotserier, der findes i flere forskellige varianter og farver. SpotOn3 er seriens længste spotlampe med 3 spots, men du kan også finde en variant med 1 eller 2 spots. Lampen har et funktionelt og æstetisk design, der matcher enhver indretning og et klassisk look, der er let at integrere.

Lampens tre spots kan vendes og drejes, og er monteret på en minimalistisk firkantet base. De justerbare spots gør det let at tilpasse lyset til ethvert formål og behov.

SpotOn3 kan både monteres på loft og væg. Den egner sig særligt godt som loftlampe i gangen, entreen eller over køkkenbordet, hvor de justerbare spots gør det nemt at tilpasse lyset til rummets funktion. SpotOn3 er også perfekt, hvis der er vægkunst eller andre objekter du ønsker at få oplyst.

 

Design & funktionalitet

SpotOn3 kommer både i en hvid og sort model, der har hvert deres udtryk. Den hvide variant blænder elegant ind på de fleste lofter, mens den sorte giver en flot kontrast og bryder overfladen.

Der medfølger en ekstra guld frontring til alle tre spots, så du har mulighed for at skifte looket og tilføje ekstra elegance.

SpotOn3 er lavet i aluminium og er med udskiftelig lyskilde. Lyskilden skiftes nemt ved at skrue røret af spottet.

 

Tekniske specifikationer

SpotOn3 måler: L:48cm. W:9cm. H:13cm

Se databladet for alle tekniske specifikationer.

Farver

SpotOn3 GU10 – White, SpotOn3 GU10 – White/Gold, SpotOn3 GU10 – Black, SpotOn3 GU10 – Black/Gold