Palla C135

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Om Palla serien – Betagende glaslamper i flere varianter

Palla er en fortryllende kollektion af runde lamper i opal glas i varierende designs og størrelser. Disse lamper tilføjer et sofistikeret og eksklusivt touch til din indretning, samtidig med at de præsenterer et enkelt og klassisk design, der elegant smelter ind i eksisterende rum.

 

Palla C135 – En stor single glaslampe med mange mulighed

Palla C135 er den store single væg/loftlampe i serien med en glaskugle på 13,5 cm, som kan integreres mange forskellige steder i boligen.

Den er ideel som væglampe på badeværelset, da den har en klassificering på IP44 til indendørs brug. Her vil den blandt andet smukt vil træde i karakter på hver sin side af spejlet.

Derudover kan den bruges til indbydende entre belysning, oplysning af mørke kroge i stuen eller som loftlampe i den lange gang med flere på række.

Palla C135 kan både bruges enkeltvis, flere sammen eller kombineres på tværs af modeller for at skabe det perfekte lys og et sammenhængende udtryk.

 

Design og funktionalitet

Palla er en gennemtænkt serie ned til mindste detalje – også når det kommer til belysning. Med det matterede glas er du sikret et diffust og behageligt lys, som skaber en rar atmosfære uden at forårsage blænding. Palla er derudover konstrueret, så lyset smukt spredes på hele glasfladen, uden at der opstår skygger.

Palla C135 er ligesom resten af serien dæmpbar, og du har derfor mulighed for at tilpasse lysstyrken til stemning, aktivitet og behov. Lampen har derudover Dim to Warm, så du også kan justere mellem varmt og koldt lys.

Basen, som den kugleformede glaslampe er monteret på, skaber en unik kontrast til det rolige glas. Basen fås både i titanium, messing og hvid, så uanset om du ønsker et eksklusivt, minimalistisk eller mere råt udtryk, kan du matche din personlige stil.

Bemærk: Leveres uden kabelhul

 

Tekniske specifikationer for Palla C135

Palla C315 måler: Ø: 13.5 cm. H: 13.5cm.

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

Palla C135 DTW LED – White, Palla C135 DTW LED – Brass, Palla C135 DTW LED – Titanium