Easy Lens Double W2100

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Stilfuldt og funktionelt dobbelt spot med linse

EASY Lens Double W2100 er en del af den minimalistiske og funktionelle EASY serie, som blandt andet består af smarte justerbare væg- og loftlamper. Serien er en af vores absolut bestsellers.

EASY Lens Double er en lampe med 2 spots med en buet linse forneden, der spreder lyset jævnt og diffust uden at forårsage ubehagelige blændingseffekter.

Den smarte spotlampe med det simple design er velegnet mange forskellige steder i boligen og er perfekt til rum, hvor behagelig og funktionel belysning er afgørende. Den egner sig både som væglampe og loftlampe, og er særligt ideel til belysning i køkkenet, gangarealer eller entreen.

 

Design og funktionalitet

Udover den elegante linse, er lampen designet med flere smarte funktioner, som gør den til et fleksibelt valg i enhver indretning.

EASY Lens Double kommer blandt andet med en dæmpbar funktion, så du kan tilpasse lysstyrken efter behov. Derudover har den også dim to warm (DTW), så du kan skifte mellem varmt og koldt lys og sætte lysets farvetemperatur til stemningen.

De to spots kan vippes og drejes 360 grader, og det er derfor simpelt at rette lyset i præcis den retning du ønsker. Lampen er fremstillet i aluminium og kommer i en stilren sort farve, der matcher enhver indretning.

 

Tekniske specifikationer for EASY Lens Double W2100:

Mål: H: 8.1cm L:29cm. B:12cm.

Se alle tekniske specifikationer i vores datablad. Du kan hente databladet i linket herover.

Farve

Easy Lens Double W2100 LED 1800K – 2700K DTW – Black