Easy Quattro W4100

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Funktionel og smuk lampe med 4 justerbare spots

EASY Quattro W4100 er en del af den minimalistiske og funktionelle EASY serie, som er en af vores absolutte bestsellers.

Serien består blandt af smarte justerbare væg- og loftlamper, med enten en, to, tre eller fire spots. EASY Quattro W4100 består af fire spots med en diameter på hver 10 cm.

Det elegante Quattro spot er med sit simple design velegnet mange forskellige steder i boligen.

Det gælder blandt andet i gangarealer, entreen, over køkkenbordet eller hvis der er vægkunst eller lignede du gerne vil have fremhævet. Den kan bruges alene eller flere sammen, for at få oplyst et større område.

 

Design og funktionalitet

EASY Quattro tilbyder et fleksibelt design, da hvert af de fire spots kan vippes og drejes 360 grader. Det er derfor simpelt at rette lyset i præcis den retning du ønsker. Lampen er derudover dæmpbar, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og behov.

EASY Quattro kommer i en minimalistisk hvid farve, der elegant blænder ind i rummet og bliver en naturlig tilføjelse til indretningen.

Du har desuden mulighed for at vælge lampen med eller uden ledningshul. Ledningshullet er placeret på siden af lampen og er brugbart til kabelføring uden på loftet. Modellen uden ledningshul kan sættes direkte til dit lampeudtag.

 

Tekniske specifikationer for EASY Quattro

Mål: Ø:10cm X4. H: 10.5cm. L: 21.2cm

Se alle tekniske specifikationer i vores datablad. Du finder databladet i linket herover.

Fås med eller uden kabelhul

Variant

Easy Quattro W4100 LED 2700K – White, Easy Quattro W4100 LED 2700K W/Hole – White