EASY

Kombinationen af funktionalitet og æstetisk enkelthed kan være svær at opnå, men ikke desto mindre er det resultatet af vores populære EASY serie.

En af vores absolutte bestsellers, som har været på markedet i mange år.

Serien består af alt fra smarte justerbare væg/loftlamper, indbygningsspots og meget mere. En kollektion, der giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i ethvert miljø, uanset om det er i private rum eller til projekt brug.

Med EASY er du garanteret lamper i høj kvalitet – både i forhold til lys og materialevalg.

Vi tror på, at god kvalitet ikke behøver at være på bekostning af prisen, og med EASY får du den rette balance mellem enestående belysning og stor værdi for pengene.

Serien er altid på lager, og du er derfor sikret hurtigt levering – hver gang.

Vi rådgiver desuden gerne omkring brug og montering, så du får mest muligt ud af dine EASY lamper.

Vil du vide mere om vores populære serie? Læs med her, hvor vi fortæller meget mere om fordelene, anvendelsesmuligheder og tankerne bag designet.

Dine fordele ved EASY

Nogle gange siger navnet det hele. Og når det kommer til vores EASY serie, er der ingen tvivl om, at den lever fuldt op til sit navn. Den funktionelle og minimalistiske serie rummer nemlig mange designmæssige fordele, der gør det let og simpelt for dig, at opnå den perfekte lyssætning.

Læs med her, hvor vi giver dig 5 af de bedste fordele ved EASY.

1. Et stort udvalg, der matcher alle behov

Vores EASY-serie byder på et stort udvalg af lamper i forskellige størrelser, farver og modeller, der giver dig mulighed for at skræddersy belysning og udtryk til dit behov og stil.

EASY fås først og fremmest som væg/loftlamper i single, double, triple og qauttro model – med henholdsvis 1, 2, 3 og 4 spots.

Men det er langt fra alt.

Serien indeholder også pendel, indbygningsspot, udendørslampe og meget mere. Med andre ord er det nemt, at integrere EASY i hele boligen – og det har flere af vores kunder benyttet sig af.

 

Uanset om du foretrækker en diskret lampe, der blænder ind i rummet eller et mere iøjnefaldende design, der bryder overfladerne, kan du finde et look, der matcher din stil blandt de mange elegante farver.

2. Høj kvalitet - vi stiller store krav til vores produktion

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og det gælder naturligvis også for vores EASY serie. Serien er gennemtestet med komponenter i top kvalitet, så du er sikret lamper, der ikke blot giver godt lys, men også holder i mange år frem.

EASY er konstrueret til at lyse intet mindre end 50.000 timer, og chippen kan nemt udskiftes efter endt levetid. Kvaliteten er derudover understreget af vores 5 års garanti, og store krav til materialevalg og leverandører.

3. Alsidig anvendelse - fra væg til loft

EASY er en alsidig serie, der kan bruges overalt i boligen – og ikke mindst til mange formål.

Spot lamperne kan både anvendes som loftlamper og væglamper, hvilket gør det muligt at tilpasse belysningen dine behov og skabe en perfekt harmoni i hvert enkelt rum og et sammenhængende udtryk boligen igennem.

Hvad end du ønsker en god generel belysning eller en særlig spoteffekt, kan du opnå begge dele med EASY serien.

4. Skræddersy dit lys med den smarte vippe- og drejefunktion

En af de særlige egenskaber ved EASY er den smarte vippe- og drejefunktion, der gør det muligt at rette lyset, så det matcher rummets layout.

Med det fleksible design er det nemt at tilpasse hver lampe individuelt til dine præferencer, og skabe visuelle effekter, der fremhæver områder eller detaljer. Uanset om du ønsker at fremhæve en kunstsamling, belyse en arbejdsstation eller skabe en intim stemning.

It’s easy to love
EASY

5. Et godt lys til enhver lejlighed

EASY er ikke blot en stilren og smuk lampe, som vil passe ind i enhver indretning. Den giver også et fantastisk lys af høj kvalitet, som højner rummets samlede værdi.

Lamperne er energieffektive og fremhæver smukt detaljer i dens omgivelser. Med en høj farvegengivelse giver EASY dig mulighed for at opleve farverne omkring dig på ægte og naturtro vis.

Alle EASY lamper er dæmpbare, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og aktivitet – fra afslappende stunder til produktive opgaver. Ønsker du mulighed for at justere mellem varmt og koldt lys, er det også muligt at få lamperne med Dim to Warm.

En lampe der kan anvendes overalt

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan integrere EASY i boligen. Vi kommer her med et par gode råd til, hvor og hvordan serien kan anvendes.

Generel belysning

EASY er perfekt, hvis du ønsker en god generel/primær belysning. 

Det gælder i alle boligens rum, store som små. 

Den alsidige karakter gør EASY særligt velegnet i boligens centrale områder, hvor en ensartet, praktisk og behagelig belysning er afgørende.

I køkkenet vil EASY serien bidrage med præcis belysning af arbejdsområder og hyggelig stemning – til hverdagens gøremål og store sammenkomster. 

På badeværelset er serien med sin justerbare lysstyrke perfekt til skabe en spa-lignede stemning, mens den i gangområder vil lyse rummet op og lede dig videre i boligen.

Skab en rumforstørrende effekt

Har du et mørkt eller mindre rum er en smart måde at få rummet til at virke større på, at placere EASY lamper i hvert hjørne.

Dette trick skaber en jævn belysning, der eliminerer skygger og gør rummet mere indbydende. Metoden skaber også en visuel illusion af ekstra plads og åbenhed.

En anden måde at benytte EASY, er ved at dreje lyset så det reflekterer på væggene.

Det giver et behageligt lys, som ikke forårsager blænding, samtidig med at du undgår skygger og rummet vil føles større.

Belysning i rum med skrålofter eller højt til loftet

Grundet det alsidige design er EASY ideel at bruge i rum med skrålofter, hvor traditionelle lamper kan være svære at tilpasse.

Den justerbare funktion gør det enkelt at rette lyset i den ønskede retning, uanset loftets vinkel. Det skaber en smuk visuel balance, samtidig med det giver funktionel belysning til områder, der ellers kan være udfordrende at oplyse.

I rum med højt til loftet kommer EASY seriens 18W model til sin ret.

Den øgede lysstyrke skaber en luftig og veloplyst atmosfære, der trækker øjet opad og giver hele rummet en imponerende fornemmelse af rummelighed.

Drag fordel af spoteffekten

EASY giver dig også mulighed for at bruge lyset strategisk til at skabe et spændende og mere iøjnefaldende lysmiljø.

Udover generel belysning, er EASY oplagt, hvis der er objekter i boligen, du ønsker at sætte ekstra fokus på.

Det kan være vægkunst eller interiør, som gerne må få særligt opmærksomhed.

Ved hjælp af de smarte justerbare funktioner, kan du rette spottet, så det oplyser specifikke genstande – og justere det igen, hvis du ønsker et andet udtryk.

Det lagde vi vægt på ved EASY

EASY serien er først og fremmest designet med fokus på, at den skal være anvendelig i hele boligen.

Derfor tilbyder vi et stort sortiment, så du kan finde lamper til både store og små rum.

Vi har stort fokus på produktudvikling og er hele tiden på forkant med tidens tendenser og nye tekniske funktioner.

Derfor udvider vi også løbende serien med nye modeller, så vi sikrer dig det bedste design.

I EASY serien er funktionaliteten vægtet højt med det for øje, at det skal være let at tilpasse lyset til stemning og behov – også efter lampen er monteret. 

BRASS

BRUSHED BRASS

ROSE GOLD

TITANIUM

Fra minimalistisk til iøjnefaldende - dit valg, dit udtryk

EASY serien giver dig frihed til at forme rummets karakter, uanset om du foretrækker enkel minimalisme eller en iøjnefaldende stil.

Serien rummer alsidighed på alle niveauer – også når det kommer til farvevalget, som dækker over alt fra enkel sort og hvid til smukke metalliske nuancer som messing, børstet messing, titanium og rose gold.

Ubemærket elegance

Ønsker du, at din belysning skal integreres ubemærket og tilføje en subtil elegance til dine omgivelser?

Så er en neutral farvetone som hvid eller sort, der smelter diskret ind i enhver indretning oplagt.

Disse farver skaber et rent og tidløst udseende, der harmonerer med alle miljøer.

Betagende designelement

Skal belysningen i stedet være et iøjnefaldende designelement, er de metalliske nuancer ideelle. Disse farver tilføjer et luksuriøst og unikt touch, samtidig med de bryder overfladerne, og giver rummet dybde.

Valget af farve giver dig mulighed for at fremhæve rummets øvrige detaljer og din personlige stil. Ønsker du et varmt og eksklusivt udtryk er messing og rose gold oplagte nuancer, mens brused brass giver et mere autentisk look og titanium en industriel kant.

Skræddersy EASY med Accessories

Vil du tilpasse EASY yderligere til dine præferencer, kommer EASY serien også med et godt udvalg af forskellige accessories, der giver dig endnu større fleksibilitet.

Det gælder blandt andet Honeycomb filter for at mindske blænding, frontringe til at tilpasse looket på din lampe, samt reflektorer, der giver dig mulighed for at styre og fokusere lyset efter dine behov.

Lysstyring til ethvert behov

Hvis du ønsker mere avanceret lyskontrol, tilbyder EASY serien også muligheden for DALI-lysstyring, der er ideel til større projekter og mere komplekse belysningsbehov.

Desuden kan du integrere Camsambi lysstyring for en trådløs og intuitiv måde at justere belysningen på.

Ofte stillede spørgsmål om EASY

Ja, alle EASY lamper er dæmpbare, hvilket giver dig fuld kontrol over lysstyrken og atmosfæren i rummet. Vi tilbyder også modeller med DTW, så du kan justere mellem koldt og varmt lys.

Absolut! EASY serien kommer i flere størrelser, modeller og farver, så du nemt kan finde den perfekte kombination til dit rum.

EASY er en alsidig lampe, der kan placeres stort set over alt i boligen. EASY fås både som væglampe, loftslampe, pendel og indbygningsspot, og er perfekt til at skabe en god grundbelysning i boligen eller oplyse vægkunst og lignende.

Installationen af EASY er enkel og ligetil. Alle lamper leveres med en monteringsvejledning, som guider dig gennem processen. Husk at du både kan købe modeller med og uden kabelhul, alt efter hvor lampen skal placeres.