Palla C2135

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Om Palla serien – Elegante glaslamper i flere varianter

Palla er en fortryllende serie af kugleformede lamper skabt af opalglas, der kommer i flere størrelser og designs. Serien giver et sofistikeret og eksklusivt look i boligen, samtidig med at den er tidløs og enkel. Den kan derfor nemt integreres i eksisterende indretninger.

 

Palla C2135 – En stor double glaslampe med mange muligheder

Palla C2135 er den største double glaslampe i serien med to glaskugler på hver 13,5 cm. Den kan både bruges som væglampe og loftlampe, og der er derfor mange anvendelsesmuligheder.

Den er ideel som glas loftlampe i entreen, hvor den vil sprede et indbydende og behageligt lys i boligens første rum. Derudover er den oplagt i store rum såsom stuen og køkkenet, hvor den i sig selv vil være et kunstværk på væggen.

Palla C2135 kan bruges alene, men er også smuk flere sammen eller i en kombination på tværs af modeller for at skabe et unikt og sammenhængende udtryk boligen igennem.

 

Design og funktionalitet

Palla er en gennemtestet serie ned i mindste detaljer. Med den matterede glasskærm er du sikret et dejligt diffust lys, der ikke forårsager blænding og den skaber derved en behagelig atmosfære. Lamperne er desuden konstrueret, så der ikke opstår skygger, men lyset spredes elegant på hele glasfladen.

Ligesom de andre lamper i serien er Palla C2135 dæmpbar og har DTW funktion. Du kan derfor både tilpasse lysstyrke og farvetemperatur til aktivitet, behov og stemning.

De to kugleformede glaslamper er monteret på en aluminiums base, der giver en elegant kontrast til det rolige glas. Basen kan vælges i titanium og messing, der giver hvert sit unikke udtryk.

Bemærk: Leveres uden kabelhul

 

Tekniske specifikationer for Palla C2135

Palla C2135 måler: L:29cm. Ø: 13,5cm. H: 13,5cm.

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

Palla C2135 DTW LED – Brass, Palla C2135 DTW LED – Titanium