Lampeproducent

Vi fremstiller lamper, hvor design, kvalitet og lys går op i en højere enhed

Belysning er et essentielt parameter i enhver indretning, og derfor er valget af lamper også vigtigt. Som lampeproducent brænder vi for at skabe lamper, der giver perfekt lys og sætter den helt rette stemning i forskellige miljøer. Uanset om det er til erhverv eller i private hjem.

Det rigtige lys kan være med til at forme rummet, og fremhæve forskellige elementer, der er vigtige for netop dig. Det kan være alt fra kunst på væggen til produkter i en butik.

Lys påvirker mennesker både psykisk og fysisk. Også mere en man måske skulle tro.

Det rette lys kan øge omsætningen i din butik, øge velværet hos dine medarbejdere og få gæsterne i din restaurant til at blive længere.

Dansk lampeproducent med placering på Fyn

Vores mål som lampeproducent er at skabe lamper af høj kvalitet, hvor design og teknologi går op i en højere enhed.

Vi befinder os på Fyn med adresse i Middelfart, hvor vores showroom også er placeret. I udstillingen kan du gå på opdagelse i hele vores udvalg af stilfulde lamper, og vi hjælper gerne med at finde det rette match til dig.

Vi sælger kun vores lamper til virksomheder, men er du som privat person interesseret i en lampe fra ANTIDARK, kan du finde vores udvalg hos en forhandler i Danmark eller udlandet.

ANTIDARK Showroom Middelfart

Vores designteam skaber lamper til den moderne boligindretning

Bag de smukke lamper sidder vores designteam. Et stærk team af kreative og dygtige mennesker, som har hver deres kompetencer. I samspil med hinanden designer og udvikler de funktionelle og stilrene produkter, der er optimale til belysning i både virksomheder såvel som i private hjem.

Inden vores lamper kommer ud til slutkunden, har de været igennem mange forskellige hænder for at sikre kvalitet og finish ned i mindste detalje.

Kvalitetsbelysning er altid i fokus, og derfor har vi store krav til alt fra materialer til leverandørernes produktionsform.

 

Drawing process - lampeproducent / lamp manufacturer

 

Stilren og funktionel kollektion

Som lampeproducent er det vigtigt at følge markedets efterspørgsel og tidens trends. Vi bestræber os på hele tiden at holde vores udvalg opdateret, så det er tilpasset forskellige tendenser – både når det kommer til designet og teknologien, så du kan have glæde af vores lamper nu og i fremtiden.

Vores sortiment hos ANTIDARK består af produkter, der kan bruges som rummets grundbelysning og som hyggebelysning. Vores lamper skal ikke kun være smukke at kigge på. De skal også være funktionelle og afgive det helt rette lys. 

Derfor indeholder vores lamper forskellige funktioner, som gør, at de kan tilpasses mange forskellige miljøer og indretninger. Det gælder blandt andet vippe- og drejefunktioner, samt mulighed for at justere lysstyrke og farvetemperatur.

Få rådgivning fra en belysningsekspert

Udover at være lampeproducent, kan vi også give professionel rådgivning omkring belysning. Vores belysningseksperter har gennem års erfaring opbygget en stor viden om lys og hvordan det bruges optimalt i forskellige miljøer. Både indendørs og udendørs.

De kan rådgive om alt fra placering og antal af lyskilder, men også hvilke specifikke produkter, der vil passe bedst til rummets stil og de forskellige funktioner. 

Ved at inddrage en belysningsekspert allerede fra projektets start, er du sikret et godt slutresultat, hvor lyset harmonerer og understøtter resten af indretningen.

Derudover kan du få et overblik over hvor stort et budget der bør afsættes til belysning, og diverse ledninger og kabler kan blive skjult under byggeprocessen.

Har du brug for rådgivning af en lysekspert i din forretning?

Uanset dit projekts størrelse, står vi klar til at vejlede, så der opnås optimal belysning, der matcher rummets funktioner og som er behageligt, funktionelt og dekorativt.