Tubus outdoor

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Tubus Outdoor | Elegante cylinderformede udendørslamper

Mød Tubus Outdoor – den ideelle udendørs væglampe til dig, der ønsker at forene stilfuldt design med praktisk anvendelighed. Med sit cylinderformede design tilføjer den elegance og tidløshed til ethvert udendørsmiljø, og giver samtidigt et godt og behageligt lys.

Monter den på husmuren ved terrassen, hvor den vil tilføje en hyggelig stemning på lune sommeraftener eller brug den til at skabe en indbydende atmosfære ved indkørslen, hoveddøren eller rundt om huset.

 

Tubus Outdoor kommer i to forskellige varianter, der er varierer i både størrelse og lys.

  • Tubus Outdoor Down LED: En lille og elegant lampe med en højde på 11 cm. Denne model giver et fint nedadrettet lys, som er ideelt til lavere vægge.
  • Tubus Outdoor Up/Down LED: Denne variant måler 21,2 cm i højde og giver en smuk lyskegle både op og ned. Ideelt til at fremhæve højere facader.

 

Design og funktionalitet

Tubus Outdoor er en holdbar udendørslampe, fremstillet af materialer af høj kvalitet. Du kan derfor være sikker på, at have glæde af denne udendørslampe i mange år fremover, uanset hvilken model du vælger.

Lampen er fremstillet af aluminium og udstyret med en skærm i bund eller top/bund, hvilket gør rengøringen af lampen nem og bekvem. Den er designet med indbygget LED-lys, så du ikke behøver at skulle udskifte lyskilden.

En praktisk funktion ved Tubus Outdoor er at lamperne er sløjfbare, hvilket betyder, at du kan forbinde flere lamper sammen. Dette gør det nemt at opnå ensartet belysning i dine udeområder. Derudover er lyset dæmpbart, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og behov.

 

Tekniske specifikationer

3000K. IP65. Loopable

Tubus Outdoor Down LED, mål: H:11cm W:8cm D:8cm.

Tubus Outdoor Up/Down LED, mål: H:21,2cm W:8cm D:8cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor

Variant

Tubus Outdoor Down W108 LED – Black, Tubus Outdoor Up/Down W212 LED – Black, Tubus Outdoor Down W108 LED – Black, Tubus Outdoor Up/Down W212 LED – Black