Slim Flex Outdoor

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Nordisk udendørs væglampe med op- og nedadrettet lys

Slim Flex Outdoor er en udendørs væglampe, der forener minimalistisk elegance med nordisk design og tilføjer en tidløs æstetik til ethvert udendørs område.

Denne strømlinede væglampe passer perfekt til forskellige placeringer omkring dit hjem. Den er designet, så der skabes en smuk lyskegle både opad og nedad, der pryder husmuren og samtidig giver en atmosfærisk og funktionel belysning.

Slim Flex Outdoor er ideel til at skabe en indbydende atmosfære ved indkørslen eller ved hoveddøren. Du kan også montere den på husmuren ved terrassen, hvor den vil tilføre en hyggelig stemning til området.

 

Design og funktionalitet

Slim Flex Outdoor er en holdbar udendørslampe, der er fremstillet af materialer i høj kvalitet. Lampen er lavet af aluminium og udstyret med en skærm i top og bund. Den leveres med indbygget LED-lys, så du ikke behøver at udskifte lyskilden.

Du kan justere spredningsgraden af lyskeglen i 3 forskellige positioner, for at opnå netop den belysning, der passer til dit behov. Slim Flex Outdoor fås både i klassisk sort og en eksklusiv guld variant, som begge vil bidrage med hver deres unikke udtryk.

En praktisk egenskab ved Slim Flex Outdoor er at den kan sløjfbar, så du kan forbinde flere lamper sammen. Dette gør det nemt at opnå ensartet belysning i dine udeområder. Derudover er den dæmpbar, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og behov.

 

Tekniske specifikationer for Slim Flex Outdoor

Mål: H: 23cm. W:4.4cm. D: 9cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du kan downloade herover.

Farver

Slim Flex Outdoor W230 LED – Black, Slim Flex Outdoor W230 LED – Gold