Downlight MiniOne Fixed

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Mini indbygningsspot med effektivt lys

MiniOne Fixed er et stilfuldt mini-indbygningsspot, der leverer et imponerende lumen output og en bred lysvinkel, og som er designet til dekorativ belysning. Spotlyset er ideelt til at skabe stemning og fremhæve særlige områder eller genstande i rummet.

Uanset om det er til dit hjem eller et professionelt projekt, er du sikret et smukt resultat med med SLC MiniOne. Med en IP-klassificering på IP44 for forsiden og IP21 for bagsiden, er dette mini indbygningsspot velegnet mange forskellige steder i boligen.

Spottet fås både i sort og hvid, og med enten 2700 eller 3000K. Der er derfor gode muligheder for at finde den rette variant til dit behov, og med den dæmpbare funktion kan du let tilpasse lyset efter behov.

 

Nem styring og installation

Downlight MiniOne Fixed kan indbygges direkte i loftet eller monteres med MiniOne Fixed Surface Housing. Dette giver dig fleksibilitet til at tilpasse placeringen og opnå den ønskede belysningsvinkel og effekt. Med et udskæringshul på kun 25 mm og en indbygningshøjde på 18 mm er installationen hurtig og nem.

Du kan tilslutte op til 6 MiniOne Fixed indbygningsspots på en enkelt driver, hvilket gør det nemt og bekvemt at installere og styre lyset i dit rum.

Du finder driver til MiniOne her:

Driver til 1-2 spots: Klik HER

Driver til 3-6 spots: Klik HER

 

Tekniske specifikationer for Downlight MiniOne Fixed

Dette indbygningsspot måler: Ø: 32mm D:18mm Cutout Ø:25mm

Kontakt os på info@antidark.dk, for at få tilsendt datablad.

Variant

Downlight MiniOne Fixed LED 2700K – White, Downlight MiniOne Fixed LED 2700K – Black, Downlight MiniOne Fixed LED 3000K – White, Downlight MiniOne Fixed LED 3000K – Black