Test din ANTIDARK lampe med AR

Er du i tvivl om, hvilken ANTIDARK lampe der vil komplementere dit rum bedst? Med AR (Augmented Reality) er det nemmere end nogensinde at træffe det rigtige valg. Alt du behøver er din smartphone for at opleve et udvalg af vores lamper direkte i dit eget hjem, før du træffer din beslutning.

Enkel og inspirerende oplevelse

Vores AR-funktion er designet til at være brugervenlig og lettilgængelig. Med få klik på din smartphone kan du nu visualisere, hvordan vores lamper vil se ud i dit eget hjem. Denne teknologi eliminerer gætterier og giver dig en præcis forståelse af, hvordan forskellige designs vil komplementere dit rum.

Sådan gør du

For en nem introduktion til brugen af AR, kan du se vores vejledning, som forklarer processen i seks simple trin nedenfor.

Du kan finde finde en oversigt over hvilke af vores lamper, der på nuværende tidspunkt understøtter funktionen.

God fornøjelse!

Sådan bruger du AR funktionen

De mange fordele

Ved vores AR funktion

Se før du køber

Få en realistisk forhåndsvisning af, hvordan vores lamper vil se ud i dit rum og få en større sikkerhed i dit valg inden køb.

Spar tid

Spar tid ved at undgå gentagne besøg i butikker eller returforsendelser. AR giver dig mulighed for at træffe det rigtige valg første gang.

Tilpasning i dit rum

Med AR kan du eksperimentere med placering og størrelse, hvilket giver dig friheden til at prøve forskellige muligheder, før du træffer en beslutning.

Interaktiv oplevelse

Eksperimenter med lamper i dit hjem på en spændende, ny og afslappet måde. Det hele bliver lidt sjovere med vores AR-funktion.

Oplev disse lamper med AR

Vi udvider løbende vores udvalg af lamper med AR-funktion, så du har mulighed for at afprøve et stadigt voksende sortiment af vores produkter i dine egne omgivelser.