A Bloc Spot

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
A Bloc Spot – Stilrent spot fra A Bloc serien

Dette spot er en del af vores alsidige A Bloc serie. Den perfekte belysningsløsning, hvis du ønsker minimalistisk æstetik og samtidig gerne vil tilføje et elegant design og funktionalitet til dine rum.

Med A Bloc-serien har du fleksibiliteten til at vælge mellem en base, der kan rumme enten 1 spot (A Bloc One) eller 2 spots (A Bloc Two), så du kan tilpasse din belysning efter dine behov.

 

Design og funktionalitet

Vores A Bloc spot fås både I en klassisk sort og tidløs hvid, så de nemt kan integreres i ethvert rum. Det samme gælder for de forskellige baser i serien, der ligeledes findes i sort og hvid, så du kan matche dem til dine A Bloc spots.

Uanset om du foretrækker en traditionel eller mere moderne stil, vil A Bloc serien komplementere dit hjem på smukkeste vis. Det er også muligt at tilkøbe en guld frontring, så du kan ændre udtrykket på dit spot.

A Bloc spottet kommer med integreret lyskilde med 2700K, som giver en behagelig og samtidig funktionel belysning. Spottet er desuden dæmpbart, så nemt kan tilpasse lysstyrken efter behov og stemning.

 

Tekniske specifikationer

A Bloc spot måler: Ø: 6 cm, H: 9 cm.

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

 

Husk, at du her kun køber selve spottet – basen skal købes separat.

A Bloc One base

A Bloc Two base

A Bloc Spot

A Bloc Spot LED 2700K – White, A Bloc Spot LED 2700K – Black