Companion

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Dette produkt sælges kun i Danmark og lande udenfor EU

Stilfuld batterilampe, du kan medbringe overalt

Companion T1 er ideel til at skabe en hyggelig og afslappet stemning i hjemmet, især i områder, hvor der ikke er stikkontakter i nærheden. Lampen er genopladelig og kræver derfor ikke tilslutning til en stikkontakt, når først den er opladet.

Med Companion T1 har du en sand følgesvend, som du let kan placere og flytte rundt på. Det gør det også nemt at rydde op eller flytte rundt på møbler i rummet uden at skulle tænke på placeringen af en stikkontakt.

En batterilampe, der kan oplades, er en alsidig og praktisk belysningsløsning til hjemmet, kontoret eller cafeen. Du kan bruge den som sengelampe, til lys på reolen, på kontoret og mange andre steder i hjemmet. Du kan også tage den med udendørs og skabe en hyggelig atmosfære på terrassen – bare husk at tag den med ind igen, da den ikke tåler fugt.

 

Design og funktionalitet

Companion kommer i fire smukke farver – dusty green, grey, black og white – for at matche din personlige indretningsstil. Fra naturinspireret ro til moderne elegance, der er en farve, der passer til enhver smag.

Lampen har en glidende dæmpningsfunktion, der betyder at lyset kan justeres i en kontinuerlig bevægelse, i stedet for at have foruddefinerede niveauer. Dette giver dig fuld kontrol over lysets intensitet, som let kan tilpasses efter dine ønsker med den smarte touch knap.

Companion T1 oplades nemt med et USB-kabel på kun 5 timer. Du kan følge opladningsstatus ved hjælp af det røde lys nederst på lampen, som skifter til grønt, når lampen er fuldt opladet. Når lampen er på fuld styrke, varer batteriet op til 8 timer, og når den er dæmpet til 20%, kan den holde op til 20 timer.

 

Tekniske specifikationer for Companion T1

Mål: Ø:12,5cm. H:27cm.

For øvrige tekniske specifikationer, se databladet ovenfor.

Variant

Companion T1 – Mat White, Companion T1 – Mat Black, Companion T1 – Mat Grey, Companion T1 – Dusty Green