Moon C160 Plafond

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Stilfuld plafond serie

MOON er vores serie af elegante og stilrene plafond lamper, som er fyldt med muligheder. Den afblegede runde skærm udsender et behageligt diffust lys, som spredes bredt ud i rummet og giver en god atmosfære.

En af de unikke egenskaber ved ANTIDARK Moon plafond er det ensartede og elegante lys, der når helt ud til kanten af lampen – lyset er derfor ikke kun i midten af lampen. Lyset spredes ensartet og fint og gør lampen mere behagelig at se på, også når plafonden dæmpes.

 

Mange anvendelsesmuligheder

En plafond monteres direkte på loftet, og optager ingen plads ned i rummet. Det gør det nemt at udnytte pladsen i et rum med lav lofthøjde, som ellers kan være udfordrende.

Brug MOON C160 som behagelig loftbelysning eller dekorativ vægkunst.

MOON C160 er den mindste lampe i serien, der i alt indeholder fire størrelser. Med en diameter på kun 16 cm, er lampen oplagt i alt fra den smalle gang og entreen eller som væglampe ved trappen.

Der findes en MOON lampe til ethvert behov og rum. Ved at montere flere lamper fra serien i hjemmet, kan du skabe ro og en kontinuerlig sammenhæng i indretningen.

Du kan vælge Moon C160 i sort eller hvid aluminium og med enten 2700 eller 3000 kelvin. MOON er en dæmpbar plafond, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og behov.

 

Tekniske specifikationer for MOON C160

Mål: Ø:16cm. H:6cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du finder i linket ovenfor.

Variant

Moon C160 Plafond LED 2700K – White, Moon C160 Plafond LED 2700K – Black, Moon C160 Plafond LED 3000K – White, Moon C160 Plafond LED 3000K – Black