Moon C160 Plafond

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

MOON er vores serie af elegante og stilrene plafond lamper, som er fyldt med muligheder. Den afblegede runde skærm udsender et behageligt diffust lys, som spredes bredt ud i rummet og giver en god atmosfære.

En af de unikke egenskaber ved ANTIDARK Moon plafond er at lyset er meget ensartet og når helt ud til kanten af lampen – lyset er altså ikke kun i midten af lampen. Det jævne lys gør lampen mere behagelig at se på og spreder lyset fint og ensartet, også når plafonden dæmpes.

En plafond monteres direkte på loftet, og optager ingen plads ned i rummet. Det gør det nemt at udnytte pladsen i et rum med lav lofthøjde. Ved at montere flere MOON lamper i boligen, kan du skabe ro og en kontinuerlig sammenhæng i indretningen.

Brug MOON C160 som behagelig loftbelysning eller dekorativ vægkunst.

MOON C160 er den mindste lampe i serien, der i alt indeholder fire størrelser. Med en diameter på kun 16 cm, er lampen oplagt i alt fra den smalle gang og entreen eller som væglampe ved trappen.

Du kan vælge Moon C160 i sort eller hvid aluminium og med enten 2700 eller 3000 kelvin. MOON er en dæmpbar plafond, så du kan tilpasse lysstyrken til stemning og behov.

Tekniske specifikationer for MOON C160:

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du finder i linket ovenfor.

Variant

Moon C160 Plafond LED 2700K – White, Moon C160 Plafond LED 2700K – Black, Moon C160 Plafond LED 3000K – White, Moon C160 Plafond LED 3000K – Black