Downlight MiniOne Tilt

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Stilrent og funktionelt mini indbygningsspot

MiniOne Tilt er et diskret mini indbygningsspot, der ubesværet passer ind i ethvert rum uden at forstyrre det eksisterende design og den øvrige indretning.

MiniOne tilt har en kompakt størrelse, der gør, at du kan placere dem præcis, hvor du har brug for dem. Med sit høje lumen output og en bred lysvinkel, er den designet til dekorativ belysning og ideel til at fremhæve kunstværker, belyse elementer og skabe en hyggelig atmosfære i boligen.

 

Design og funktionalitet

MiniOne Tilt er designet, så du nemt kan tilpasse lyset dine unikke behov. Du kan vælge dette indbygningsspot i hvid eller sort og med enten 2700 eller 3000K.  Derudover er spottet dæmpbar og du har mulighed for at tilføje op til 6 downlights på én driver, hvilket giver dig en fleksibel belysningsløsning til ethvert projekt.

Med det smarte tilt-design kan du desuden tilte spottet med op til 40°, og opnå endnu større kontrol over din belysning.

 

Husk driver til disse indbygningsspots, som du finder her:

Driver til 1-2 spots: Klik HER

Driver til 3-6 spots: Klik HER

 

Tekniske specifikationer for Downlight MiniOne tilt

Dette indbygningsspot måler: Ø:50mm D:31mm Cutout Ø:44mm

Kontakt os på info@antidark.dk, for at få tilsendt datablad.

Variant

Downlight MiniOne Tilt LED 2700K – White, Downlight MiniOne Tilt LED 2700K – Black, Downlight MiniOne Tilt LED 3000K – White, Downlight MiniOne Tilt LED 3000K – Black