Tube Ceiling

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Minimalistisk loftlampe til ethvert behov

Tube Ceiling er en smuk loftlampe, der elegant forener funktionalitet og stilrent design. Den fine runde form står i flot kontrast til minimalistisk linjer og giver et sofistikeret udtryk i rummet.

Tube Ceiling passer perfekt til enhver indretningsstil, hvilket gør den til et alsidigt valg til forskellige omgivelser. Den egner sig godt som lampe i gangarealer, bryggerset eller i køkkenet, hvor den vil bidrage med et funktionelt lys til madlavning.

Uanset hvor du vælger at placere Tube Ceiling smelter den elegant ind som en integreret del af dit daglige rum og tilfører både praktisk belysning og æstetisk appel.

Design og funktionalitet

Tube Ceiling tilbydes i to forskellige varianter, så du kan vælge den rette til dine præferencer. Den ene er med integreret LED på 2700K, mens den anden har udskiftelig GU10 lyskilde.

Loftlampen fås både i hvid og sort. Den hvide udgave tilføjer en elegant lethed til rummet, mens den sorte udgave giver en tidløs kontrast og dybde.

Tekniske specifikationer for Tube Ceiling

Mål – integreret LED: Ø:8.5cm. H:9.3cm.

Mål – GU10: Ø: 8cm. H: 9cm. (uden lyskilde)

Variant

Tube Ceiling LED 2700K – White, Tube Ceiling LED 2700K – Black, Tube Ceiling GU10 – White, Tube Ceiling GU10 – Black, Tube Ceiling Fittings – Stainless Steel