Luna C450 Plafond

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Luna C450 – En ny og forbedret udgave af Moon C450

Vi er stolte af at præsentere Luna. Den nyeste tilføjelse til vores kollektion af stilrene plafond lamper. Luna C450 er en forfinet og forbedret version af vores tidligere populære model, Moon C450. Med Luna har vi taget alt det, du elskede ved Moon, og gjort det endnu bedre.

En harmonisk lysoplevelse i ethvert rum

Luna er perfekt til en bred vifte af anvendelser. Den kan fungere som central loftbelysning, dekorativ vægkunst eller som en unik pendelløsning ved brug af vores wire kit. Med sin diskrete montering direkte på loftet optager Luna minimal plads, hvilket gør den ideel til rum med lav loftshøjde.

Den afblegede runde skærm udsender et blødt og diffust lys, der spredes i hele rummet og skaber en hyggelig atmosfære.

En af de særlige egenskaber ved vores plafond lamper er det jævne lys, som strækker sig helt ud til lampens kant – lyset er ikke kun koncentreret i midten. Dette gør lampen behagelig at se på og sikrer en flot lysfordeling, selv når den dæmpes.

 

Design og funktionalitet

Luna bevarer det elegante og tidløse design, som du kender fra Moon, samt det gode lys og farvegengivelse. Luna C450 fås i sort og hvid med en farvetemperatur på enten 2700K eller 3000K. Luna har phase dim som standard, så du nemt kan tilpasse belysningen efter stemning og behov.

Forbedret montage

En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer ved Luna er dens forenklede montering. Vi forstår vigtigheden af en problemfri installationsproces. Luna er derfor designet med dette for øje.

Avanceret lysstyring

Luna C450 tilbyder også avancerede lysstyringsmuligheder, da den kan leveres med DALI driver og styresystem. Denne funktion giver dig fuld kontrol over belysningen, hvilket gør lampen ideel til både private og professionelle miljøer, hvor præcis lysstyring er vigtig.

Optimeret for arbejdspladser

Luna kan også leveres med UGR 19 (Unified Glare Rating) for at minimere blænding, hvilket gør den særdeles velegnet til kontorer. Denne funktion sikrer en behagelig belysning, som reducerer øjenbelastning og forbedrer arbejdsmiljøet.

 

Tekniske specifikationer for Luna C450

Luna C450 måler 45 cm i diameter. Alle tekniske specifikationer er samlet i databladet ovenfor.

Variant

Luna C450 Plafond LED 2700K – White, Luna C450 Plafond LED 2700K – Black, Luna C450 Plafond LED 3000K – White, Luna C450 Plafond LED 3000K – Black, Luna C450 Plafond LED DALI 3000K – White, Luna C450 Plafond LED DALI 3000K – Black