Dot Wall W120

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Dot Wall – Elegant og funktionel læselampe

Dot Wall W120 er en væglampe, der kombinerer smukt design med stor funktionalitet. Den runde form giver lampen et tidløst og elegant udtryk, der i sig selv udgør en fin dekoration, som tilføjer karakter til dine vægge.

Uanset om du har brug for en praktisk sengelampe / læselampe eller ønsker at forbedre rummets omgivende belysning, er Dot Wall en alsidig løsning. Du kan nemt skifte mellem fokuseret arbejdsbelysning og hyggelig stemningsbelysning for at imødekomme dine behov og præferencer.

 

Design og funktionalitet

Dot Wall er en funktionel lampe med en fleksibel skærm, der kan drejes og vippes efter dine præferencer. En praktisk funktion, hvis du skal bruge læselys, men også ideelt til at skabe et dekorativt lysudtryk på væggen.

Lampen er designet med to forskellige lysindstillinger:

Direkte lys, der er perfekt til læsning eller fokuserede opgaver, samt en blødere belysning, der stråler op ad væggen og kaster en behagelig og diffus glød ud i rummet. Betjeningen af lampen er enkel takket være en diskret knap på vægbeslaget, hvor du også har mulighed for at justere lysstyrken.

Dot Wall kommer i tre elegante farvevarianter: Klassisk hvid, tidløs sort og en kontrastfyldt hvid/sort. Uanset din indretningsstil eller præferencer kan du finde den rette farvekombination, der passer perfekt til dit hjem.

 

Tekniske specifikationer

Mål: Ø:12cm. D: 8cm.

Se alle tekniske specifikationer i databladet, som du kan downloade herover.

Farver

Dot Wall W120 LED – White, Dot Wall W120 LED – White/White, Dot Wall W120 LED – Black