A Bloc One Kit

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Skab et stilfuldt lysmiljø med A Bloc One Kit

A Bloc One Kit er en del af vores stilfulde A Bloc-serie, der omfatter spots og baser i en stilren udformning. Denne serie udgør den perfekte løsning, hvis du ønsker en minimalistisk æstetik og samtidig gerne vil tilføje funktionalitet og et elegant design til dine rum. A Bloc One Kit indeholder en base og et tilhørende spot og kan bruges i mange forskellige omgivelser i boligen.

 

Design og funktionalitet

Med det justerbare spot i A Bloc One Kit kan du let rette lyset i den retning du ønsker. Dette gør lampen til en perfekt løsning til at fremhæve kunstværker, belyse dit yndlingshjørne eller skabe en hyggelig atmosfære i stuen. A Bloc One kan både bruges alene eller flere sammen, alt efter hvor meget lys du ønsker.

Kittet er tilgængeligt i sort og hvid, hvilket gør det kompatibelt med enhver indretning. Derudover er der en guld frontring inkluderet, så du kan ændre udseendet på din lampe og tilføre din belysning et strejf af elegance og personlighed.

Med dette kit får du ikke kun en elegant lampe, men også en praktisk løsning der løfter atmosfæren i dit hjem. Lampen kan dæmpes, så du har mulighed for at tilpasse lysstyrken efter stemningen og behovet.

 

Tekniske specifikationer

Mål på basen: L: 17.5 cm, D: 5cm, H: 4cm

Mål på spot: Ø:6cm, H: 9cm

Se alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Variant

A Bloc One Kit – White, A Bloc One Kit – Black