Circle Wall LED

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Circle Wall – Funktionel og elegant læselampe

Circle Wall er en smart væglampe, der forener elegant design med stor funktionalitet. Den runde form kombineret med det cylinderformede lampe hoved giver lampen et tidløst udtryk, der i sig selv udgør en fin dekoration på din væg.

Uanset om du har brug for en praktisk læselampe / sengelampe eller ønsker at forbedre rummets omgivende lys, er Circle Wall en alsidig løsning. Du kan nemt skifte mellem fokuseret arbejdsbelysning og hyggelig stemningsbelysning eller have begge dele tændt samtidig. Den diskrete og stilrene udformning gør det nemt at integrere Circle Wall i soveværelset, stuen, gæsteværelset med mere.

 

Design og funktionalitet

Circle Wall er en funktionel lampe, der er designet med et lampe hoved, der let kan justeres i den retning du ønsker. En praktisk funktion, hvis du skal bruge den som læselampe, men også ideelt til at oplyse specifikke elementer eller skabe et dekorativt lysudtryk på væggen.

Lampen er designet med to forskellige lysindstillinger:

Et direkte lys, der er perfekt til fokuserede opgaver som læsning, samt en blødere belysning, der stråler fra siden af lampen og giver en behagelig og diffus glød ud i rummet. Betjeningen af lampen er enkel takket være de to diskrete on/off knapper foran.

Den kommer i to forskellige farver; minimalistisk hvid og tidløs sort, så du uanset din indretningsstil kan finde det rette match.

Bemærk: leveres uden kabelhul og ledning.

 

Tekniske specifikationer

Mål: Ø15 cm. D: 11cm.

Du finder alle tekniske specifikationer i databladet ovenfor.

Farver

Circle Wall LED 2700K – White, Circle Wall LED 2700K – Black, Circle Wall LED 2700K W/Hole – White, Circle Wall LED 2700K W/Hole – Black