Designline Bell Kit 2m + 3 Spots

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse:

Designline Bell kit – komplet sæt med 2 meter skinne, startstykke og 3 Bell spots. Kittet kan fås i enten hvid eller sort.

Designline serien er et minimalistisk skinnesystem, hvor du skal lede længe efter et skinne, som er så smal og fin som Designline skinnen. Med dens kun 2,2 cm i højden og bredden, får du virkelig en skinne, som har et stilsikkert udtryk, og som samtidig ikke forstyrrer de øvrige elementer i huset.

Med Designeline Bell kit får du alt det du har behov for, for at sætte spot i skinne henover et bord, langs en væg, midt i loftet i en gang eller andet. Og finder du med tiden ud af, at du ønsker at udvidde med flere skinner og spots, kan det nemt kobles på med Designline connector, Designline hjørnestykker eller Designline T-stykker.

Sættet leveres uden lyskilde, så det skal du selv købe og dermed kan du beslutte om du ønsker 2700K eller 3000K.

Montering og tekniske specifikationer:

I pakken finder du en monteringsvejledning, så du kan følge når du sætter skinnesystemet op. Du kan også hente Monteringsvejledningen herover.
Du kan også se små film på vores YouTube kanal, hvor vi forklarer, hvordan startstykket tilkobles, hvordan du sætter spots på osv. Se her: ANTIDARK.dk – YouTube

Se hele Designline kollektionen i vores DESIGNLINE KATALOG

Farver

Designline Bell Kit 2m + 3 Spots – White, Designline Bell Kit 2m + 3 Spots – Black