Designline Bell Kit 2m + 4 Spots

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Skræddersy din belysning med Designline serien

Designline er vores populære skinnesystem, der giver dig mulighed for at skabe enestående lyskombinationer. Serien indeholder et stort udvalg af skinner, spots og tilbehør i forskellige varianter og er den ideelle løsning, når du ønsker et praktisk og personligt belysningsdesign i køkkenet, på kontoret, i gangen og mange andre steder.

 

Designline Bell Kit 2m + 4 spots – Et komplet skinnesystem

Dette Designline Bell Kit 2m + 4 spots er et komplet skinnesæt med en 2 meter strømskinne inklusive startstykke og 4 Bell Spots (GU10).
Skinnen måler 1,9 meter, men med tilslutning af det nødvendige startstykke er den samlede længde 2 meter.

Sættet er nemt at installere, da skinnen forbindes til eksisterende lampeudtag gennem startstykket. Du har herefter mulighed for at placere dine spots, som du ønsker – og omplacere dem efter behov.

Med Designline Bell Kit 2m + 4 spots, har du alt hvad du skal bruge til at sætte skinne og spots henover for eksempel køkkenbordet, hvor spots kan pege ned mod bordet eller ind mod væggen alt efter hvad der passer til dit rum. Spottene kan vippes og drejes, og du kan derfor nemt tilpasse belysningen dit behov.

 

Vi tilbyder flere forskellige varianter af komplette skinnesæt:

Alle sæt fås i to klassiske farver, sort eller hvid. Der er også mulighed for at vælge Designline Kit med vores stilrene Tube Spot.

Hvis du ønsker at udvide din belysningsløsning, kan du tilkøbe ekstra skinner, samlestykker og spots efter behov. Du kan også kombinere med pendler i skinnen med vores pendel adapter.

 

Bemærk: Startstykket skal placeres i enden af strømskinnen og ikke i midten. Hvis du ønsker at tilslutte strømforsyningen i midten af dit system, kan du anvende Designline Centerstart ved at kombinere to skinner.

 

Se hele Designline kollektionen i vores DESIGNLINE KATALOG

Find vejledning til montering af startstykke i denne video: ANTIDARK Designline start guide

Farver

Designline Bell Kit 2m Incl. Start + 4 Spots – White, Designline Bell Kit 2m Incl. Start + 4 Spots – Black