Designline Tube Kit 2m + 4 Spots

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Skab et personligt lysmiljø med Designline

Designline serien er vores populære og alsidige skinnesystem, der giver dig mulighed for at skabe helt unikke kombinationer og sammensætninger, så du kan forme lyset præcis efter dine behov. Serien omfatter et bredt udvalg af skinner, spots og tilbehør i forskellige varianter, hvilket gør det til den ideelle løsning, uanset om du ønsker et praktisk og individuelt lysdesign i køkkenet, på kontoret, i gangen eller andre steder.

 

Designline Tube Kit 2m + 4 spots – Et komplet skinnesæt

Med Designline Tube Kit 2m + 4 spots får du en komplet pakke, der inkluderer en 2 meter skinne inklusive startstykke og 4 Tube Spots (GU10). Skinnen måler 1,9 meter, men med tilslutning af det nødvendige startstykke er den samlede længde 2 meter.

Installationen er let, da skinnen blot tilsluttes til dit eksisterende lampeudtag via startstykket. Herefter har du fuld fleksibilitet til at placere dine spots på skinnen og tilpasse deres position efter dine ønsker og behov.

Vi tilbyder flere forskellige varianter af komplette skinnesæt:

Vores sæt fås i to klassiske farver, sort og hvid, og der er også mulighed for at vælge et sæt med vores smukke Bell Spot. Hvis du ønsker at udvide din belysningsløsning, kan du tilkøbe ekstra skinner, samlestykker og spots efter behov.

Bemærk: Startstykket er placeret i enden af strømskinnen og ikke i midten. Hvis du ønsker at tilslutte strømforsyningen i midten af dit system, kan du kombinere to skinner ved hjælp af Designline Centerstart. Hvis du har behov for at tilføje flere skinner, skal du bruge en Connector til at forbinde dem korrekt.

 

Find hele Designline serien i vores DESIGNLINE KATALOG

For vejledning til montering af startstykket, se denne video: ANTIDARK Designline start guide

Farver

Designline Tube Kit 2m Incl. Start + 4 Spots – White, Designline Tube Kit 2m Incl. Start + 4 Spots – Black