Designline Tube Kit 2m + 3 Spots

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Tilpas din belysning med Designline

Designline er vores eftertragtede skinnesystem, der giver dig mulighed for at skabe unikke kombinationer og sammensætninger. Serien omfatter et bredt udvalg af skinner, spots og tilbehør i forskellige varianter og er den perfekte løsning, hvis du søger et praktisk og individuelt lysdesign i køkkenet, på kontoret, i gangen og mange andre steder.

 

Designline Tube Kit 2m + 3 spots – Et komplet skinnesystem

Dette Designline Tube Kit 2m + 3 spots er et komplet skinnesæt med en 2 meter skinne inklusive startstykke og 3 Tube Spots (GU10).
Skinnen måler 1,9 meter, men med tilslutning af det nødvendige startstykke er den samlede længde 2 meter.

Installationen er enkel, da skinnen forbindes til dit eksisterende lampeudtag via startstykket. Herefter har du fuld frihed til at placere dine spots på skinnen og justere deres position efter behov.

Vi tilbyder flere forskellige varianter af komplette skinnesæt:

Alle sæt findes i to klassiske farver, sort og hvid, og der er også mulighed for at vælge sættet med vores smukke Bell Spot. Hvis du ønsker at udvide din belysningsløsning, kan du tilkøbe ekstra skinner, samlestykker og spots efter behov.

Bemærk: Startstykket er placeret i enden af strømskinnen og ikke i midten. Ønsker du at tilslutte strømforsyningen i midten af dit system, kan du kombinere to skinner med Designline Centerstart. Har du behov for at tilføje flere skinner, skal du bruge en Connector til at forbinde dem.

 

Se hele Designline kollektionen i vores DESIGNLINE KATALOG

Find vejledning til montering af startstykke i denne video: ANTIDARK Designline start guide

Farver

Designline Tube Kit 2m Incl. Start + 3 Spots – White, Designline Tube Kit 2m Incl. Start + 3 Spots – Black