Designline Track

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Introduktion til Designline serien – et fleksibelt skinnesystem

Designline er et fleksibelt skinnesystem, der kan kombineres på et utal af måder og med et minimalistiske skandinaviske design, der passer til ethvert rum og hjem. Med vores Designline Track kan du mixe spots og pendler, som du ønsker og skabe vinkler der passer i rummets udformning.

Designline-serien er ideel til en bred vifte af anvendelser takket være dens alsidighed og stilrene design. Den er perfekt til køkkener, gangarealer og arbejdsområder og giver dig mulighed for at fremhæve specifikke områder og skabe den helt rette stemning.

 

Om Designline Track. En smal lysskinne til ethvert behov

Designline Track er en ultra smal lysskinne på kun 2,2 cm, der giver dig friheden til at skabe din egen unikke belysningsløsning, uanset hvor du ønsker det.

Den minimalistiske lysskinne er tilgængelig i hvid og sort og kan fås i en længde på både 1 meter og 2 meter. Skinnerne kan sammensættes på utallige måder med connector, t-connector og hjørnestykke, så du let kan skabe den ideelle lysløsning til dine rum. Det er desuden også muligt at afkorte skinnen, hvis du ønsker et mere specifikt mål. Se hvordan du afkorter skinnen i denne video.

Obs. Startstykke medfølger ikke, men skal købes separat. Der er endestykke i begge ender.

 

Tekniske Specifikationer

Find alle tekniske specifikationer for Designline Track i databladet ovenfor.

Variant

Designline Track 1m – White, Designline Track 1m – Black, Designline Track 2m – White, Designline Track 2m – Black

Du kunne også være interesseret i...