Designline

ANTIDARKS Designline skinnesystem er 230V, hvilket overrasker rigtig mange – på den positive måde.
230V skinnesystemet tilbyder en elegant og moderne løsning til belysningsbehov. Dets smalle design gør det mindre iøjnefaldende og integrerer sig stilfuldt på loftsoverflader uden at kompromittere æstetikken. I modsætning til mere voluminøse alternativer bevarer dette system et minimalistisk udseende, hvilket passer perfekt til nutidige og skandinaviske designprincipper. Derudover er 230V skinnesystemet nemt at installere og giver en robust ydeevne. Designline skinnesystemet er ideelt til både private boliger og kommercielle rum og sikrer belysning af høj kvalitet, mens det bevarer elegancen i din indretning. 

Vælg 230V skinnesystemet for en sofistikeret, diskret belysningsløsning.

Skab stemning og funktionalitet i rummet

Designline er et fleksibelt skinnesystem, der kan kombineres på et utal af måder. Det minimalistiske skandinaviske design passer til ethvert rum eller hjem.

Et højkvalitets skinnesystem, hvor der er value-for-money.

Med Designline kan du mixe spots og pendler, som du ønsker og skabe vinkler der passer i rummets udformning.

Serien kan både bruges til at skabe generel belysning og mere fokuseret lys. Den er velegnet til at belyse rum, der kræver høj præcision, som f.eks. køkkener og kontorer. Opnå en unik belysning, der både er energieffektiv og stilfuld. 

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af Designline skinnen, som er produceret i robust aluminium. Det samme gælder lys kvaliteten, hvor der både er mulighed for at vælge spots med integreret LED i 2700K eller 3000K med udskiftelig lyskilde.

Hvad betyder det, at det er 230v?

At et skinnesystem er 230V betyder, at det er designet til at fungere med en standard netspænding på 230 volt, som er den almindelige spænding i elnettet i mange europæiske lande.

Her er nogle vigtige punkter om 230V skinnesystemer:

 • Direkte tilslutning til elnettet: 230V skinnesystemer kan tilsluttes direkte til den almindelige strømforsyning uden behov for en transformer eller driver til at omdanne spændingen.
 • Effektivitet og enkelhed: Da der ikke er behov for eksterne transformere eller drivere til at reducere spændingen, bliver installationsprocessen enklere og mere effektiv.
 • Standardkompatibilitet: 230V er en standard spænding, hvilket gør det nemt at finde kompatible komponenter og tilbehør til systemet. Dette gør også vedligeholdelse og udskiftning af dele lettere.

Samlet set betyder det, at et 230V skinnesystem er en praktisk og standardiseret løsning til belysning, som kan tilsluttes direkte til husstandens elnet uden ekstra omformere.

5 fordele ved Designline

1. Minimalistisk design – en smal skinne på kun 2,2 cm

2. Fleksibelt og simpelt – kan sammensættes på utallige måder

3. Høj kvalitet – vi stiller høje krav til vores produktion

5. Altid på lager – hurtig levering til dig

6. En af vores bestsellers

Vi sælger vores lamper gennem forhandlere i hele Europa.
Find den forhandler, der ligger nærmest dig eller en webshop, der forhandler vores lamper.

Tekniske og funktionelle specifikationer

Designline-serien kan sammensættes på et utal af måder med hjørnestykker, t-stykker og adapter til pendler. Se nogle af de nyttige funktioner her. 

 • Skinnelængde: fås i både 1 og 2 meter
 • Materiale: aluminium
 • Spots med både integreret LED eller hvor lyskilden kan udskiftes
 • Forskellige samlestykker, så du kan udvide og vinkle skinnerne
 • Adapter til montering af pendler

Disse lamper fra ANTIDARK kan du bruge i Designline skinnen. 

 • Tube Spot der fås i både sort og hvid. Her kan du tilføje Extension Front, for at forlænge spottet. 
 • Bell Spot i farverne: Sort og hvid
 • Tube Pro i farverne: Hvid, sort, messing og titanium. To frontringe og Honeycomb filter medfølger. 
 • Tube LED i farverne: Sort og hvid. Findes i både 2700K og 3000K.
Så nemt og fleksibelt er det
Se hvordan du kan bruge Designline skinnesystemet
NEM INSTALLATIONSVEJLEDNING

Hos ANTIDARK ønsker vi at gøre installationen af Designline-serien så nem for dig som mulig. Derfor har vi lavet flere videoer på vores YouTube-kanal, som viser dig, hvor nemt det er at sætte op. Du kan se videoerne herunder, eller tilgå vores YouTube-kanal.

Det lagde vi vægt på, da vi designede ANTIDARK Designline-serien:

Ofte ser vi store og fyldige skinner, som kan være for dominerende i loftet. Med Designline-skinnen får du en skinne, der ikke stjæler udtrykket i rummet. Med skinnens blot 2,2 cm i tykkelse og højde, får du en fin og stilsikker skinne.

Også de tilhørende Tube og Bell spots er minimalistiske i udtrykket. Bell spottet findes i både hvid og sort, og ønsker du flere valgmuligheder har vi også Tube spots i både sort, hvid, messing og titanium. Disse fåes både med og uden integreret lyskilde.

Mix og match med forskellige spots og pendler

En af fordelene ved Designline serien er dens utal af anvendelsesmuligheder og fleksibilitet. Du kan bruge skinnen helt traditionelt og hænge spots på række eller  til at hænge pendler i, som vejer max. 5 kg. Du kan også vælge at spice rummet lidt mere op med et mix af pendler og spots. Pendler hænges op i Designline adaptere.

Der er både hjørnestykker og lige stykker (centerstart), som kan bruges til at sætte et knæk/hjørne på skinnerne eller forlænge dem.

Se hele udvalget og tilbehør til Designline-serien her: antidark.dk/designline/

Ofte stillede spørgsmål om Designline

Designline er en minimalistisk og funktionel skinne- og spotserie udviklet af ANTIDARK. Skinnesystemet er utroligt populært grundet sit lækre design og dets høje kvalitet. Derudover er der uanede sammensætningsmuligheder, og serien kan derfor både anvendes i store og små rum – både med spots og pendler. 

Når du sætter Designline skinnen op, så er der ikke meget du kan gøre forkert. Skulle du dog alligevel undre dig over, hvordan man får sat den korrekt op, så har vi lavet en Designline start-guide på vores YouTube kanal.

Designline er et fleksibelt skinnesystem og kan derfor bruges på mange forskellige måder, afhængigt af formålet. Serien kan anvendes i private hjem, hvor det funktionelle system er optimalt i rum som køkkenet, gangarealer og entreen. Derudover er serien også ideel til at skabe gode lysmiljøer i virksomheder – heriblandt i kontorer, mødelokaler mm.

Designline er oftest anvendt i loftet, enten som en enkelt skinne eller sammensat af flere skinner.  

Designline er lavet som et fleksibelt skinnesystem og kan benyttes til stort set alle typer lamper. Der kan både monteres spots og pendler i skinnen.

Dette skal du være særligt opmærksom på, hvis du hænger en pendel i skinnen ved hjælp af Designline adapter:

 1. Pendlen der påføres, må maksimalt have en vægt på 5 kg. 
 2. Ledningen du benytter må maksimalt være 5 mm. i diameter. De fleste ledninger er lavet i den størrelse.
 3. Lampen skal kunne hænge i sit eget kabel og må derfor ikke have flere wires tilkoblet. 

Designline egner sig godt til privatbelysning i funktionelle rum som køkken og bryggers, og til at fremhæve vigtige områder, som f.eks. et kunstværk, møbel eller lignende. Skal du bruge belysning i en butik, anbefaler vi, at du kigger på Pro serien hvis du ønsker en god butiksbelysning.