Designline Tube Spot LED

Opret konto for at se priser
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
Introduktion til Designline serien – et alsidigt skinnesystem

Designline Tube Spot LED er et stilrent spot til vores populære Designline skinnesystem. Serien består af elegante skinner, spots og tilbehør, der kan sammensættes på utallige måder. Det funktionelle og enkle design passer smukt ind i enhver indretning, og giver dig mulighed for at tilpasse belysningen præcis efter dine personlige præferencer.

Designline serien er den perfekte løsning til områder som køkkener, gangarealer og arbejdsområder, hvor du har friheden til at fremhæve specifikke områder samt opnå fuld kontrol over din belysning.

 

Om Designline Tube Spot LED. Et stilrent spot med integreret LED belysning

Designline Tube Spot LED er til dig der ønsker et spot med integreret lyskilde. Du kan enten vælge imellem 2700K og 3000K. Ligesom de øvrige spots i serien er Tube Spot LED et kvalitetsspot med et minimalistisk udtryk.

Spottet udsender et behageligt og funktionelt lys i ethvert rum og har en god farvegengivelse. Det monteret let på Designline skinnen, hvor det efterfølgende kan drejes og vippes i den ønskede retning, så det matcher rummets funktion. På skinnen kan du også montere pendler ved at bruge vores pendel adapter.

Tube Spot LED er tilgængelig i klassisk sort og tidløs hvid, så du kan matche looket til din indretning og skinne.

 

Tekniske Specifikationer

Designline Tube Spot LED måler: L:15cm. Ø:6cm.

Download datablad og monteringsvejledning i links herover.

For yderligere vejledning om montering, se videoen her: https://youtu.be/MrdVrVzdjYI

 

TIP: Når spottet er placeret, hvor du ønsker det skal sidde, er det en god idé at efterspænde skruen.

Se hele Designline-kollektionen i vores DESIGNLINE KATALOG

Farve

Designline Tube Spot LED 2700K – White, Designline Tube Spot LED 3000K – White, Designline Tube Spot LED 2700K – Black, Designline Tube Spot LED 3000K – Black